20.3.14

MAYBELLINE "Colossal Go Extreme" blakstienų tušo apžvalga

    Kol vienos kosmetikos firmos investuoja į naujų kosmetikos produktų išradimus, kitos tobulina jau sukurtus ir itin didelio pripažinimo sulaukusius produktus. Būtent taip atsitiko su mano asmeniniu favoritu Maybelline Colossal Volum express blakstienu tušu, nebe pirmus metus šluojančiu kone visas įmanomas kosmetikos tipų vietas. Viena didžiausių balandžio mėnesio MAYBELLINE kosmetikos naujienų neabejotinai tapo MNY COLOSSAL GO EXTREME blakstienų tušas. 
  Pastarasis, kaip jau įprasta tušų aprašymams, turėtų ilginti, tankinti ir suteikti blakstienoms dramatiško žvilgsnio efektą.  Tušo aplikatorius stipriai panašus į klasikinio Collosal tušo aplikatorių, tačiau naujoji versija patobulinta siauresniais šepetėlio galais ir masyvesniais bei ilgesniais šeriais ties viduriu. Pastaroji technologija turėtų stipriai užriesti blakstienas  ties jų viduriu, o siauresnioji šepetėlio vieta turėtų lengvai pasiekti net ir smulkiausias blakstienas akių kampučiuose.
  Tušo idėja iš tiesų labai vykusi ir pasisekusi, blakstienos lieka sodriai juodos, tačiau man asmeniškai naujame produkte pritrūko vizualios apimties, kurią iki šiol eilę metų pavyko išgauti blakstienas dažant klasikiniu MNY colossal volum express tušu. O, atsižvelgiant į šepetėlio formą ir patobulinimus, labiau jį norėčiau laikyti ne Volum express, o The Rocket Mascara broliu: nors ir ne dvyniu - The Rocket turi guminį aplikatorių - tačiau formos atžvilgiu šie du gaminiai kone identiški. Go extreme tušą stipriai rekomenduoju išmėginti nuolatinėms Volum express gerbėjoms ir toms, kam patiko The Rocket Mascara produkto aplikatorius.
 Atrodo, ko dar vartotojas galėtų norėti iš jau ir taip tobulo produkto? Tačiau tikriausiai būtent šiuo klausimu vedinos kosmetikos kompanijos užsitarnauja ne tik nuolatinių pirkėjų, bet ir potencialių vartotojų eiles. Būtent dėl to ir myliu MNY blakstienų tušus, nė sekundei nenustojančius tobulėti, net jei kai kurie bandymai ir nepasiekia maksimalaus rezultato.

2 comments:

  1. Įdomi apžvalga, The Rocket - mano vienas mėgstamiausių Maybelline tušų, tad būtinai pabandysiu šį!

    ReplyDelete
  2. Živile, tokiu atveju tikrai rekomenduoju išmėginti GO EXTREME. Man asmeniškai itin didelio įspūdžio nepaliko, tačiau pakankamai įkandama kaina leidžia jį išmėginti :) papasakok ir pasidalink savo nuomone, vos jį išmėginsi :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite