3.4.14

PROJEKTAI: ANTAKIŲ DAŽYMO PRADŽIAMOKSLIS

 
Pabodo žiūrėti į profesionalius makiažo meistrus, žinančius ką ir kaip dažyti? Tuomet įrašas kaip tik jums - toms, kurios vis dar eksperimentuoja ir ieško geriausio būdo tobuliems antakiams sukurti. Maniškiai dar toli gražu ne tokie, tačiau vieną dieną praktika neabejotinai atneš malonių rezultatų!

6 comments:

  1. O, kaip smagu matyti video (ar aš klystu, ar čia pirmasis video šiame bloge?) Aš savo antakius ryškinu labai panašiai, tik dar mėgstu pabrėžti šviesiu (keliais tonais šviesesniu už odos spalvą) pieštuku liniją ties antakio linkiu ir ją išsklaidyti pirštu, tada ta antakių "arka" ryškesnė atrodo :)

    ReplyDelete
  2. Živile, tiesą sakant prieš tai esu įkėlusi kelis video įrašus (apie adorebox ir femina bona rinkinius), tačiau artimiausiu metu planuoju jų įrašyti kiek daugiau, tikiuosi tai kažkiek paįvairins tinklaraščio koncepcijos rutiną :) Be abejonės, būtų smalsu sužinoti, ar toks pokytis reikalingas!
    O kas liečia antakius - tavo pasakotu metodu naudojuosi itin retai, tačiau turiu pripažinti, kad idėja puiki ir, tavo priminimo dėka tikiuosi ją atgaivinti kasdieniam naudojimui :)

    ReplyDelete
  3. Video sakei kad ta priemone antakiams paryskinti naudoji jau 2 metus. Manau kad jau galiojimas bus pasibaiges...

    ReplyDelete
  4. Sveika, Dovile. Antakių dažus įsigijau pavasario viduryje, maždaug panašiu metu, tad dažai pradeda skaičiuoti antruosius savo naudojimo metus. Tikiu, kad galiojimas "eina į pabaigą" ir tikriausiai greitu metu jie bus netinkami naudoti. Tačiau kol kas konsistencija ir atspalvis išliko nepakitę, tad drąsiai naudoju toliau. Galbūt dėl to, kad vis dėlto antakiai nėra itin jautri veido vieta, o tiesioginio sąlyčio su oda nedaug. :)

    ReplyDelete
  5. O jau kokia faina!

    ReplyDelete
  6. Na tokiu atveju džiaugiuosi :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite