9.4.14

"KVAPŲ NAMŲ" veido priežiūros priemonių apžvalga

 
  Nuotrauka čia atsirado ne dėl pernelyg didelės meilės sau, o dėl to, kad nuo KVAPŲ NAMŲ kosmetikos naudojimo pradžios praėjo dvi savaitės - nuotraukoje esu be jokio makiažo pagrindo ar kitos veido odos korekcijos priemonės. O kad jau pavadinimas skelbia, jog įrašas skirtas KVAPŲ NAMŲ produktų apžvalgai, tikriausiai nujaučiate, kur link suku.
  KVAPŲ NAMŲ organizuoto susitikimo metu turėjau galimybę pati pasigaminti savo odai tinkamus produktus. Tą kartą nutariau išmėginti savo jėgas veido kremo bei molio pagrindu kuriamo prausiklio gamyboje. Abi priemones pasigaminti pasirodė esą itin paprasta - svarbu žinoti proporcijas, sudedamąsias dalis ir  produktų maišymo eiliškumą. O visą eigą prižiūrint profesionaliai namų šeimininkei, procesas tapo bemaž žaidimų aikštele - maišyti, matuoti, trinti, vėl matuoti, pilti, vėl maišyti.. Jausmas tarytum grįžus į ankstyvą vaikystę (tiesa, kiek pamenu save, nebuvau iš tų, kurie daug kapstytųsi smėlio dėžėse, tai nesu tikrai, ar jausmas tikrai toks, kokį aprašiau). Bet kokiu atveju, produktų maišymas veikia tarytum meditacija - nuramina, atpalaiduoja ir pozityviai nuteikia tolimesniems dienos darbams.
  Abu produktus sąžiningai nuo pat pirmosios įsigijimo dienos naudojau kiekvieną vakarą - per naktį ant odos veikiančio veido kremo efektyvumo pakako, kad ryte atsikėlus jausčiau švelnią sudrėkintą odą, gasulo molio prausiklis dienos pabaigoje maksimaliai išvalydavo dienos metu ant veido odos susikaupusius nešvarumus. Tiesa, prausiklis skirtas mišriai/riebiai odai, tad turint jautresnę ar į sausėjimą linkusią odą šios priemonės naudoti nepatarčiau. Į mano gaminto prausiklio sudėtį įėjo gasulo molis, pelargonijų hidrolatas, nerafinuoto argano aliejaus, vitamino E ir rozmarinų ekstrakto lašai. Prausiklis, laikant jį ant veido ilgiau nei kelias akimirkas, pradeda kietėti ir maloniai tempti veido odą. 120ml pagaminto produkto kainuoja apie 41lt (priklausomai nuo papildomų ingredientų).
 Sviestiniu pagrindu ir aliejų priemaišomis  kremas su puiklapiais veidą kiekvieną rytą palieka sudrėkintą, minkštą ir stebėtinai sumažina odos blizgesį. Tiesa, mažo indelio kasdieniam naudojimui užteks mėnesiui laiko (per dvi savaites spėjau sunaudoti pusę jo talpos), tačiau produktas neabejotinai vertas investavimo. Taip pat reikėtų paminėti keistą kremo kvapą, kurį suteikia puiklapių aliejus (daug kas teigia jį kvepiant žolelėmis, nors man kvapas primena pusiau iškeptos vištienos kvapą - prieš metus naudoto UOGA UOGA puiklapių aliejaus ir pagalvės derinys ryte kvepėdavo tikrais pietumis!). Tačiau nepaisant gurmaniško kvapo ir nedidelės produkto talpos, kremas vertas visų riebesnės odos savininkių dėmesio.  40ml produkto kainuoja 34lt (priklausomai nuo papildomų ingredientų).
  Produktams dedu riebų pliusą ir tvirtą rekomendaciją!

2 comments:

  1. Anonymous10.4.14

    Kaip sužavėjo ir sugundė išbandyti šią produkciją! P.S. labai graži lūpų spalva ;)

    ReplyDelete
  2. Sandra, labai rekomenduoju prieš perkant kurį nors KVAPŲ NAMŲ produktą pakalbėti su pardavėja konsultante - ji patars geriausią ir labiausiai tinkantį produktą :)
    Ačiū, apie šį ir kitus mėgstamiausius lūpų dažus artimiausiu metu planuoju papasakoti plačiau :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite