20.5.14

REALASH Blakstienų augimą skatinančio serumo apžvalga


Meluočiau, jei sakyčiau, jog niekuomet nesvajojau apie natūraliai tankias, ilgas ir riestas blakstienas. Deja, akių vėduoklių gyvenimas tikrai pagailėjo. Tačiau ko negali suteikti gyvenimas, gali susikurti pats žmogus. Tad prieš du mėnesius pasidaviau pagundai išmėginti REALASH blakstienų augimą skatinantį serumą. Vargu, ar turėjau didelių lūkesčių - tenorėjau savo akimis įsitikinti stebuklingų priemonių veiksmingumu. Tiesa, giliai širdyje raminau save, jog stebuklų nebūna ir vargu, ar blakstienos per trumpą laiką gali akivaizdžiai pailgėti. Ir vis dėlto, nuo pat pirmųjų dienų smalsiai tryniau delnus ir laukiau pirmųjų augimo požymių bei pirmųjų rezultatų.

Lygiai prieš du mėnesius pažadėjau sau kiekvieną vakarą blakstienas tepti magiška Realash tinktūra, turinčia maksimaliai padidinti turimų blakstienų apimtį. Turiu pripažinti, jog pirmieji kartai nebuvo itin malonūs - akys tapo jautresnės, pradėdavo ašaroti ar nejučia paraudonuodavo. Nelaikiau to ypatingai blogu ženklu - prieš pradėdama naudoti buvau įspėta apie galimą pirminę akių reakciją į produktą.

Ir nors nelaikau savęs didele stebuklingų produktų gerbėja, turiu pripažinti, jog per du mėnesius mano blakstienos pasidarė neabejotinai ilgesnės ir šiek tiek tankesnės. Produktas iš tiesų efektyvus ir daro tai, ką teigia darąs. Tiesa, kaina irgi stebuklinga - su siuntimo išlaidomis 3ml pakuotė kainuos apie 200lt. Verta? Ko gero taip, nes už netikrų blakstienų priauginimą sumokėti tektų ne mažesnę pinigų sumą.

 Realash blakstienų augimą skatinantis serumas suteikia natūraliai gražių blakstienų efektą nesuteikdamas vulgarumo jausmo, kurį kartais tenka pajausti žvelgiant į priaugintų blakstienų kuokštus. Serumą įsigyti galima internetu oficialiame Relash tinklapyje www.Realash.lt Mano buitiškai nufotografuotas blakstienas "prieš" ir "po" galima pamatyti spaudžiant ant kabutėmis išryškintų žodžių.

7 comments:

  1. Oho, koks rezultatas! Tikrai įspūdingai atrodo!(Bet pirmas dalykas, kurį norėjau parašyti pamačiusi nuotrauką tai ne apie blakstienas, o apie tai, kokios gražios pas tave strazdanėlės!:))

    ReplyDelete
  2. Živile, iš tiesų būsiu vienas nedaugelio žmonių, kuriam nuosavos strazdanos patinka - jų turiu tik vasaros metu ir tai greit nusiplauna :) Tiesa, pamačiusi šią nuotrauką ir pati nustebau, negalvojau, kad tiek jų turiu :)

    ReplyDelete
  3. Šiuo metu naudoju ricinos aliejuką blakstienoms, jau po savaitės matosi patankėjimas ir jaučiasi, jog jos sustiprėjo ;) o ir akys netapo jautresnės :)

    ReplyDelete
  4. UniversE, ricinos aliejų iki šios priemonės naudojau kiekvieną vakarą prieš eidama miegoti jau ilgiau nei metus - man jis padėjo sustiprinti ir tankinti blakstienas, tačiau specialūs blakstienų augimą skatinantys skysčiai ir esencijos neabejotinai efektyvesni. :) Tiesa, pabaigus Realash naudojimo ciklą tikriausiai sugrįšiu prie klasikinio ricinų aliejaus derinio, vargu, ar galiu sau leisti tokią pinigų sumą kiekvieną antrą mėnesį :)

    ReplyDelete
  5. Gavau galimybę išbandyti šį serumą ir aš - rezultatu esu patenkinta :) gaila, kad man taip pat kas keli mėnesiai pirkti serumą būtų per brangu.. Tiesa, aš jau naudoju trečias mėnuo, jis man vis dar nesibaigė :)

    ReplyDelete
  6. fai.va28.5.19

    Geras, man taip nerealiai grazu melynos akys, dabar ne tik blakstienas auginsiu, bet ir lesius uzsisakiau https://www.lensor.lt/kontaktiniai-lesiai/spalvoti-kontaktiniai-lesiai/165/freshkon-alluring-eyes-spalvoti-kontaktiniai-lesiai/

    ReplyDelete
  7. olivi.jukas27.6.19

    Neteko apie si seruma girdeti, reiks paieskoti ir butinai isbandyti! O Jusu akys tikrai labai grazios

    https://maratonolaukas.blogspot.com/2015/06/katarakta.html?showComment=1559068748824#c4438904802674787050

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite