19.5.14

PAŽINTYS: ABOUT Baltic Underwear


Nėra nieko smagiau nei atrasti kokybiškomis technologijomis iš unikalių medžiagų pagamintą drabužį. Dar smagiau pasidaro sužinojus, kad aukštos kokybės drabužius gamina ne kas kitas, o mūsų tautiečiai. Tad šį kartą visi objektyvai nukreipti į AB "Utenos Trikotažas" priklausantį "ABOUT" Baltic Underwear prekinį ženklą.

 Pastarasis susikūrė 2012 metų žiemą ir nuo pat pirmųjų susikūrimo akimirkų drąsiai veržiasi į užsienio rinkas. Tiesa, nepamiršta ir baltijos šalių, o tuo pačiu ir mūsų - prekinis ženklas pabrėžia, jog drabužiai sukurti aktyviems žmonėms - funkcionalumas susipina su moderniausiomis tekstilės naujovėmis bei dizainų tendencijomis sukurdami idealų apatinį drabužį skubančiam ir veikliam klientui. Produkcijoje įdiegta Healthy Fit programa savo gaminiams priskiria papildomų unikalių drabužio savybių.

Kiekviena linija atlieka skirtingas funkcijas - minkština odą, sugeria prakaitą ir neutralizuoja jo kvapą, apsaugo odą nuo šalčio ar paprasčiausiai leidžia odai nevaržomai kvėpuoti. Nemaža produkcijos dalis - idealiai tinkanti versliam žmogui, besirūpinančiam savo išvaizda bei puikia savijauta visą parą.

Pirmoji mano ir ABOUT produkcijos pažintis prasidėjo nuo atrodo visiškai neutralaus apatinio triko tipo drabužio su šilko proteinais,  padedančiais palaikyti drėgmę odoje. Turiu pripažinti, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio - nuostabiai švelnūs audiniai, prieinamos kainos bei išskirtinės funkcinės savybės neleidžia abejoti savo pasirinkimu. Esu įsitikinusi, kad su laiku šio prekinio ženklo apatiniai drabužiai užims didžiąją spintos dalį.

Dabar tegaliu didžiuotis lietuvių išmone ir nuolatiniu tobulėjimu visose srityse. Esu įsitikinusi, kad netolimoje ateityje apie ABOUT teks daug girdėti iš kaimyninių šalių. O kol kas ploju katučių ir drąsiai rekomenduoju!

Kol neišsiaiškinau konkrečios produkcijos lokacijos, rekomenduoju aplankyti internetinį ABOUT puslapį ir jame esančią el. parduotuvę - kainos iš tiesų puikios!

2 comments:

  1. "Utenos trikotažo" drabužiai visada buvo mano mėgstami, reikės išbandyti ir šiuos "About", jau nujaučiu, kad nenusivilsiu, o ir kainos net labai prieinamos..

    ReplyDelete
  2. Živile, verbuoju už šią liniją kaip niekad - ypatingai malonios ir švelnios medžiagos!

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite