10.6.14

ARTISTRY "Ideal Radiance" veido priežiūros sistemos apžvalga


Taip jau gyvenimas susiklostė, kad artimiausio mėnesio laikotarpiui teko pasilikti tik po vieną kosmetikos ir veido priežiūros priemonę. Atrodo, vakarų fronte lyg ir nieko naujo, tačiau fanatiškas pomėgis domėtis dekoratyvine ir veido priežiūros kosmetika privedė prie nemalonaus nestabilumo jausmo žinant, kad turimus produktus turėsiu mylėti ir saugoti ilgesnį nei įprastą laiką, o jais pasitikėti turėsiu taip stipriai, kad iškeisti jų neturėsiu į ką. Kovą tarp daugybės turimų veido priežiūros produktų be didelės konkurencijos garbingai laimėjo Artistry Ideal Balance linija - galbūt dėl to, kad trimis subalansuotomis veikti drauge priemonėmis pasitikėti lengviau nei pavienėmis, o galbūt tiesiog dėl to, kad iki šiol šios nenuvylė, pastarosios liko vienintelės veido priežiūros lentynėlėje.

 Kone prieš mėnesį demonstruota meilė naujajai L'Oreal Skin Perfection veido priežiūros priemonių linijai nedingo, tačiau pradėjus nuosekliai lankytis kosmetologės kabinete nutariau pamėginti dar vienos kosmetikos firmos produkciją. Šį kartą po padidinamuoju stiklu pakliuvo tinklinės platinamosios Artistry firmos naujoji veido priežiūros linija Ideal Balance, turinti skaistinti veido odą ir sugrąžinti jai natūralų spindesį bei sveikatą.

Taisykle tapusi trijų produktų kombinacija sudaro ir  Ideal Balance liniją. Šį kartą išmėginau visus tris Artistry rekomenduojamus produktus: odą skaistinančią esenciją, skaistinantį drėkinamąjį kremą ir spuogų korektorių. Visi trys produktai pasižymi stebėtinai maloniu, tačiau nepernelyg stipriu aromatu. Man šis aromantas primena aukštosios klasės kosmetikos produktų kvapą.

Produktus naudoju trečią savaitę.Sutapimo dėka produktų naudojimo pradžia sutapo su pusę metų truksiančia veido valymo programos pradžia, tad sunku pasakyti, kuris iš veiksmų turėjo didesnės įtakos dabartinei veido kondicijai, tačiau turiu pripažinti, jog jau seniai mano veido oda nebuvo tokia minkšta ir švelni. Galbūt veido procedūrų dėka ant odos tepamos priemonės į odą susigeria žaibišku greičiu, tačiau kremo veiksmingumas akivaizdus - oda lieka minkšta, švelni ir visiškai neapkrauta. Po penkiolikos minučių ši tampa paruošta kreminės pudros arba BB kremo, kurio atsisakyti patarė kosmetologė, sluoksniui. Tiesa, vasaros metu, neturint svarbesnių darbų, vienintelis sluoksnis, puošiantis mano veidą yra kremas.

Odą skaistinanti esencija paliko ne mažesnį teigiamą įspūdį nei drėkinamasis kremas. Šios naudojimą derinu su kremo naudojimu, paprastai esenciją mėgstu tepti prieš rytais, prieš makiažą arba tuomet, kai žinau, kad vakare oda gavo pakankamą drėkinimo kiekį. Esencija ypatingai lengva, susigeria į odą greičiau nei kitos priemonės. Tiesa, oda lieka greičiau matinė, nei minkšta ar pamaitinta, tačiau išlaiko savo elastingumą ir sumažina šerpetojimų riziką.

Bene mažiausiai aplodismentų nusipelnė spuogų korektorius, turintis šviesinti pigmentines ir nuo spuogų likusias dėmes. Iki šiol nepastebėjau jokių pakitimų probleminėse vietose - spuogų atsiradimas vis dar sunkiai sietinas su produktų naudojimu, tad ir ši priemonė mažiesiems draugeliams nei pakenkė, nei padėjo.

Ideal Balance linija sukurta taip, kad tiktų tiek dieniniams, tiek naktiniams veido priežiūros ritualams. Dėl šios priežasties priemonėse nėra SPF apsaugos, itin reikalingos saulėtu vasaros sezonu, tad ant viršaus patariama naudoti papildomą apsauginio kremo nuo saulės sluoksnį. Vieninteliu minusu laikau produktų ekonomiškumą - mylint priemonių konsistenciją ir veikimą taip kaip juos myliu aš, standartiniu priemonių tūriu džiaugtis teks iki dviejų mėnesių.

Esu ypatingai patenkinta Ideal Balance priemonių veiksmingumu ir pamažu jaučiu atleidžianti visoms tinklinio marketingo principais platinamoms kosmetikos firmoms. Tiesa, budrrumo prarasti nederėtų, tačiau pasidomėti jomis tikrai rekomenduoju!

4 comments:

  1. Niekada nebandžiau, bet sudominai :) Iš tiesų ir aš esu iki kaklo apsikrovusi visokiais kosmetikos ir veido priežiūros buteliukais ir tūtelėmis, tai net nebežinau, kaip juos visus išnaudoti... Matyt - blogerių sindromas :DD

    http://kanarele.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Rizikuoju pasirodyti žiauriai nepopuliari tarp daugumos blogerių, bet noriu pasakyti savo nuomonę... kam tau tiek tų produktų? tu esi labai jauna (beje, kad nenuskambėčiau kaip pagyvenus moteriškė, pažymėsiu, kad pati esu labai jauna - 19 m.) ir tau nė pusės jų nereikia. kiekviena a la esencija, visokie serumai, kremai kremukai, tonikai, valikliai ir t.t. - tai baisiai alina odą. ir sakau tai iš patirties. pati kovojau su spuogais nuo pat 12 ar 13 metų ir anksti pradėjau naudoti kosmetiką. to rezultatas? paraudusi, jautri, kartais šerpetojanti, T zonoje labai riebi oda. aš ne tik kad neišsprendžiau spuogų problemos, bet ją labai pagilinau, naudodama įvairiausius produktus nuo A iki Z. juk visa tai yra visiškai nenatūralu, to mūsų odai nereikia. rezultatas, suteikiamas tokių priemonių, yra tik laikinas, tai tik kosmetiškai pataiso situaciją, o iš tikrųjų, laikui bėgant, oda tampa vis silpnesnė ir negražesnė. žinau, kad tu tuo gyveni ir kosmetikos naudoti tikrai nenustosi, bet skatinu paklausyti mano asmeniško patarimo ir sumažinti naudojamos kosmetikos kiekį iki minimumo. aš neseniai irgi tai padariau ir pastebėjau didžiulius odos pokyčius. viskas, ką dabar naudoju tėra paprasčiausias tonikas su keliais arbatmedžio aliejaus lašeliais ir kartais ūkinis muilas (!). kur nors eidama dar pasitepu BB kremu, bet odos situacijai taisantis, ilgainiui atsisakysiu ir šio. taigi, jaunos mergaitės, mažiau klausykit visokių kosmetologių, kurios suinteresuotos tik parduoti produktą, nepasiduokit tai bukinančiai grožio pramonės propagandai. ir klausykit močiučių patarimų, o ne nepatyrusių užsienio grožio blogerių ir visokių Cosmopolietilenų :) gražios dienos!

    ReplyDelete
  3. Kanarėlės, Iš tiesų nemanau, kad tai koks nors blogerių sindromas, kuris atsiranda iš to, kad kažkas rašo tinklaraštį. Greičiau atvirkščiai - mėgstant išmėginti naujus produktus atsiranda poreikis savo atradimais dalintis su kitais bendraminčiais :)

    ReplyDelete
  4. Les Sacrifies, įdomus nemažai tiesos turintis požiūris. Argumentuoti nėra prasmės, tiesiog reikia prisiminti, kad gyvenime žmogus turi daryti tai, kas jį džiugina, o jei laimę kelia naujų produktų paieškos ir pardavimų bei marketingo mokslų tyrinėjimas (net ir pats paviršutiniškiausias), kodėl kažkas turėtų save nuo to riboti. Kosmetikos industrija gyvavo ir gyvuos. Ar ji iš viso reikalinga visuomenei? Vargu. Lygiai taip pat, kaip nereikalinga populiarioji medicina. Bet tiek viena, tiek kita egzistuoja ir vargu ar kada pranyks.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite