8.10.14

YSL "Volume Effect Faux Clis" blakstienų tušo apžvalga



Sakoma, kad šykštus moka du kartus. O kartais nereikia būti nė šykščiu - pakanka galvą kosmetikos parduotuvėje pamesti porai sekundžių. Varguolio geno dėka kai kuriuos sprendimus priimti tenka klaidingai - šį kartą klaidingų prielaidų vedama savo kosmetikos vežimą papildžiau prabangiuoju Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils blakstienų tušu. 

Be abejo, dramatizuoti nereikėtų - blakstienų tušas nekaltas dėl pasaulyje egzistuojančio bado ar kitų katastrofų. Priemonė iš tiesų daro tai, ką turėtų - blakstienos tampa ryškesnės, ilgesnės, o kantriau padirbėjus galima išgauti ir riestų rubuiliškų barbės blakstienų efektą. Kvapo itin malonaus neskleidžia, greičiau primena sovietinį močiutės (net ne mamos) kosmetikos kvapą - iš tų laikų, kai kosmetikos definicija turėjo kelias dalis - spiritinį parfumą, ryškų lūpų dažą ir kartais, labai retai, veido pudrą. Bet kokiu atveju pernelyg dažnai uostinėti priemonės nepatarčiau - nekvepia. 

Tiesa, yra ir šviesioji produkto pusė - dažas nesunkiai nusivalo blakstienas valant drungnu vandeniu, o prabangaus metalo pakuotė papuoš net ir liūdniausią kosmetikos krepšelio turėtojos veidą.

Išvados peršasi pačios - brangiau - ne visuomet reiškia geriau. Šio tušo nerekomenduoju toms, kurios nesinešioja triženklės pinigų sumos kasdieniame piniginės turinyje ir toms, kurioms tušui įsigyti taupyti reikėtų kelis mėnesius. Neverta.  Produktas vidutiniškas, tendenciją džiūti turi ženkliai didesnę nei įprasti tušai iš Drogo lentynos. O pinigus verčiau investuoti į kitą kosmetikos priemonę. 

2 comments:

  1. Manau, kad geriau jau investuoti i brangesni tusa, nei i bet koki, kaip tu sakei, "is Drogo" :))) Turiu galvoje, kad pati patyriau, kaip skiriasi poveikis blakstienoms nuo brangesnio ar pigesnio tuso. Tiesa, galbūt dazo, storina ir riecia jie taip pat gerai, taciau kai po ju ima kristi blakstienos kaip sienas, tai jau tikrai imi gailetis, kad pasykstejai nusipirkti geresnes kokybes. Pati asmeniskai metus naudoju Chanel tusa ir per ta laika blakstienos, rodos, dar labiau sustiprejo, ka jau kalbeti apie tai, kad visiskai nekreta, ko nepasakysi apie tuos laikus, kai naudojau iprasta tusa :) Na, taciau cia jau kiekvienos skirtinga nuomone :))

    ReplyDelete
  2. Kanarėlės, iš tiesų įdomus pastebėjimas. Man iki šiol problemų su pigesnių firmų blakstienų tušais nebuvo - nebent pasitaikydavo nekokybiškas ar sudžiūvęs - kitu atveju blakstienos savo apimties neprarado. Tiesa, tušus keičiu maždaug kas mėnesį ar dažniau - tokiu atveju išvengiu galimų mikrobų. Galbūt ir aš kažkada užaugsiu iki Chanel tušo naudojimo, tačiau kol kas didelio įspūdžio nei turėtas Chanel, nei YSL nei Givenchy nepaliko.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite