18.10.14

ASMENIŠKUMAI: BEST BLOG AWARDS

                   
                                  Rudenėjant ne tik žmones, bet ir tinklaraščius puola virusai - šį kartą man kliuvo dvi dozės virusinio malonumo iš Živilės ir Birutės - merginos GROŽIO ALTORIŲ nominavo geriausio tinkaraščio nominacijoje. Be galo malonu ir džiugu, jog jau ketvirtus metus pavyksta atrasti bendraminčių kosmetikos mylėtojų!
                                1.Mėgstamiausia kosmetikos priemonė, be kurios negalėčiau gyventi - kone visas kosmetikos priemones laikau visiškai laikinomis ir pakeičiamomis savo gyvenime, tačiau bene reikalingiausia priemone laikau antakių dažus.Natūralūs ir ekologiški  100% Pure  antakių dažai iki šiol išlieka favoritų sąraše.
2.Mėgstamiausias patiekalas - grikiai. Tikriems patiekalams gaminti ar domėtis įmantresniais receptais neturiu nei noro nei kantrybės. Pastaruosius galiu valgyti tris kartus per dieną, septynias dienas per savaitę. Nepabodo, vargu, ar kada pabos. 
3. Į kokią šalį svajoji nuvykti? Kodėl? Niekuomet nelaikiau savęs didele svajokle, niekuomet nemėgau ir kelionių, tad svajonių šalies iš esmės nė negalėčiau turėti. Šį pusmetį gyvenu Italijoje, vasarą pusmetis nusimato USA, Čikagoje. Pastarąsias keliones laikau privalomomis savo gyvenime tam, kad geriau pažinčiau save ir pagaliau suprasčiau, kokio velnio žmonės kaip išprotėję trenkiasi į kitą pasaulio kraštą. Kol kas sprendimą gyventi Italijoje laikau vienu geriausiu sprendimų, kuriuos teko priimti savo gyvenime. Bet apie šalis ir toliau nesvajoju. Arba darau, arba negalvoju apie tai visai. 
4.Mėgstamiausia knyga - nostalgiškai visą gyvenimą prisiminsiu dogma laikytą Hario Poterio knygų seriją. Kiekvieną dalį skaičiau septynis kartus, o kai kurias jų perrašinėjau į sąsiuvinį. Šiuo metu knygų skaitymas būtų pernelyg brangus malonumas.
5. Ar ilgai užtrunkate prie veidrodžio, kol pasiruošiate? 15-20 minučių, į laiką įeina plaukų džiovinimas ir visi kiti pasiruošimui reikalingi darbai. 
6. Ar pirkdamos kosmetiką žiūrite į jos firmą? Ir ar nuo to daug kas priklauso? Firmų diferenciavimas iš esmės yra pirminis dalykas, kurį norom nenorom tenka padaryti norint išmėginti tam tikrą produktą. Į firmą dėmesį kreipti būtina tam, kad būtų galima įvertinti produkto kokybės kainos santykį, tačiau ne visuomet brangesnis produktas garantuoja aukštesnę priemonės kokybę. Taip kad į firmą dėmesį kreipiu tam, kad vėliau netektų gailėtis įsigijus produktą už 100lt kai tokios pat kokybės priemonę galėjau įsigyti už 9lt. 
7. Ką dažniausiai veikiate savaitgaliais? Italijoje kiekviena diena - savaitgalis. Įprastame gyvenime savaitgaliais dirbdavau keliose vietose, namuose, praktikavausi boksą, ruošdavausi naujai savaitei, planuodavausi darbus. 
 8. Kuo labiausiai mėgstate rengtis? Didesnį dėmesį skiriu laikrodžiui, rankinei, batams ir viršutiniam drabužiui. Kas po juo - ne visuomet svarbu. Nemėgstu sijonų, nemėgstu pėdkelnių, privengiu suknelių. 
 9. Dėl ko esate pametusi galvą? Mano galva vietoj, niekuomet niekur nesimėto. Kosmetiką iš tiesų myliu, tačiau ne mažiau nei jos naudojimą mėgstu ją analizuoti, komentuoti, ieškoti informacijos ir stebėti produkto pozicionavimą rinkoje. Iš to išplaukia liguistas potraukis rašyti apie kosmetiką ir savo grožio atradimus. Lietuvoje buvau pakvaišusi dėl bokso. Treniruodavausi penkis/šešis kartus per savaitę po keletą valandų per dieną. Jei gyvenime nepasiseks - galėsiu siekti boksininkės karjeros. 
 10. Dėl ko pradėjote rašyti blogą? Pradžia buvo labai seniai - 2011. 01. 21 - tuo metu priežastys atrodė vienokios (mėgstu kosmetiką, moku rašyti, turiu ką papasakoti - dabar pastarosios atrodo juokingos ir akivaizdžiai pervertintos), šiuo metu galiu įžvelgti keletą - buvau jauna, kvaila, naivi ir neturėjau pakankamai vietos savirealizacijai. 
 11. Apibūdinkite save trimis žodžiais - tyli kiaulė gilią šaknį knisa. Ne trys, bet ir ne dešimt. Taiklu, konkretu ir tikriausiai amžina.
 1. Mėgstamiausia kūno priežiūros priemonė - Elemis SPA HOME frangipani monoi body cream  (paspaudus nuorodą apie kremą galite perskaityti išsamiau).
 2.Trys mėgstamiausi blogai - parfumerininkės Minervos tinklaraštis, Deimantės Spintos Guru. Minimalizmas puošia - šį kartą bus du. 
 3.Kokią kosmetikos priemonę galėtum pavadinti savo šių metų atradimu? Atradimų šiais metais turėjau kaip niekad daug, paskutinis jų - Benefit Lemon Aid paakių maskuoklis, kurį tenka naudoti kaip pudrą.  
 4.Mėgstamiausias aksesuaras - Michael Kors laikrodis ir perliniai auskarai (pastaruosius išpardavimo metu pirkau už 50ct, o atrodo taip gerai, kad darbo metu būsimos nuotakos teiraujasi kur gali įsigyti tokius pat ar panašius.)
 5. Mėgstamiausia kosmetikos parduotuvė - šiuo metu visus laurus neabejotinai skina Sephora ir visi joje esantys kosmetikos lobiai. Vai vai koks sovietmetis Lietuvos "Kristutės" lentynose.
  6. Maisto produktas, be kurio negalėtumėte gyventi? Be jokių varžovų laimi visagaliai grikiai. 
 7. Ar naudoji lietuvišką kosmetiką? Pastaroji tobulėja regresine kreive aukštyn. Be abejo klasika laikau Margarita ir Rasa priemones, o profesionali lietuviškai O.D.A  kosmetikai konkurentus atrasti iš tiesų nelengva. Dekoratyvinės lietuviškos kosmetikos nenaudoju.
 8. Aukštakulniai ar žemakulniai? Neabejotinai žemakulniai. Aukštakulniai - mano didžiausias gyvenimo priešas. Gražu, tačiau prie mano asmenybės niekaip nesiderina ir vargu ar kada prisiderins. 
 9. Ar turi savo grožio kampelį? Koks jis? Pastaraisiais metais kraustytis teko keturis kartus. Džiaugiuosi kiekviena akimirka kai pavyksta prisiminti kuris produktas kuriuose namuose. Šiuo metu organizaciniu aspektu kosmetikos priemonės išgyvena chaotišką laikmetį. 
 10. Paskutinė išsipildžiusi svajonė - esu liūdnas ir nuobodus žmogus, kurio gyvenimą sudaro tikslai ir planai, tad svajonių neturėjau daugiau nei dešimtmetį -  svajoti nustojau tuo pat metu, kai nustojau tikėti Kalėdų seneliu - dešimties. Dabar tai vadinu kruvinu ir sekinančiu darbu, tačiau rezultatai paprastai atperka bet kokius vargus - visose gyvenimo srityse.
                        Dar kartą dėkoju merginoms ir maištaudama keičiu taisykles - nominuoju visas, kurios nebuvo nominuotos ir nori daugiau papasakoti apie save! Daugiau taisyklių skaitykite Živilės ir Birutės grožio tinklaraščiuose. Bučkis!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite