10.11.14

CLINIQUE "Smart Custom Repair" serumo apžvalga


Technologijos. Kone kiekviename savo gyvenimo žingsnyje sutinkame "išmaniųjų technologijų" sąvoką. Būtų apmaudu ir visiškai nemadinga, jei išmanumo neišnaudotų ir grožio industrija. Iki šiol produktai "viskas viename" reiškė tai, jog priemonė neatlieka nė vienos funkcijos kokybiškai. Tačiau inovaciniais laimėjimais pasižyminčiame amžiuje sumanusis kremas nekelia tiek daug nepasitikėjimo, kiek keldavo "all in one" priemonės.

Ironiška, tačiau šį kartą įrašas ir vėl sukasi apie brandesnei odai skirtą produktą - Cinique naujieną, Smart Custom Repair Serum - stebuklu vadinamą serumą. Tiesa, nesu įsitikinusi, ar produktą jau galima įsigyti Lietuvoje, tačiau artimiausiu pastarasis jaunystės eliksyras neabejotinai turėtų pasiekti ir mūsų tėvynę.

Clinique Smart apibūdinamas būtent kaip išmanusis serumas. Kone pagrindinė priežastis, patraukusi dėmesį ir ištuštinusi piniginę - unikali serumo sudėtis leidžia serumui įvertinti odos poreikius ir atitinkamai gerinti jos būklę. Daugiafunkcinis serumas tinkamas visų tipų, amžiaus ir regionų odai. Aprašymas teigia begalę įdomių ir daug gero odai žadančių epitetų, turinčių odos trūkumus paversti privalumais.
Naujosios formulės dėka veido situacija pagerėti turėtų po dvylikos savaičių naudojimo. Anot aprašo serumas veikia kaip priešraukšlinis, atstatantis natūralią kolageno gamybą, padedantis sulygint veido atspalvį, sumažinti odos raudonį, pašviesinti pigmentines dėmes, sumažinti mimikos raukšlelių gylį, sustangrinti odą ir pagerinti bendrą odos tonusą. Naudojimo instrukcija serumą rekomenduoja naudoti po trijų žingsnių Clinique veido priežiūros programos, tačiau ne mažiau smalsu išmėginti produkto galimybes veikti atskirai nuo minėtųjų produktų.

Serumas be galo maloniai susigeria į odą, palieka švelnų, satininį efektą. Oda tampa ne tik švelni it šilkas, tačiau neabejotinai paruošta efektyviau absorbuoti kosmetikos priemones - panaudojus serumą papildomai nereikia naudoti nė makiažo grunto - makiažo pagrindas dengiasi tiesiog nuostabiai, o oda tiesiog švyti iš vidaus. Ar panausojus serumą dvylika savaičių dings visi odos defektai parodys laikas, tačiau priemonė iš tiesų efektyvi ir verta daug dėmesio.

Be abejonės priemonę rekomenduoju visoms, turinčioms problemų su patamsėjusia, pavargusia ir gyvenimo nukankinta oda - panaudojus serumą vos keletą dienų ne tik jaučiamas, bet ir matomas akivaizdus skirtumas odos būklėje. Tiesa, kaina, kaip ir priklauso Clinique ženklu pažymėtoms prekėms, ne pati žemiausia - už 30 ml. stebuklą teks pakloti 70€ , o 50 ml. priemonės kaina nežymiai peržengs 100€ sumą. 

2 comments:

  1. O vat visgi įdomu, kodėl tavo dėmesys taip pakrypo į brandžiai odai skirtas priemones? Kas lemia tavo pasirinkimą, kurias priemones aprašyti, o kurias ne? :)

    http://cuteandfeisty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ieva, Tikriausiai tai buvo daugiau sutapimas nei sąmoningas žingsnis. Pasirinkimą kurias priemones aprašyti lemia tai, ką tuo metu aktyviausiai naudoju ir kuo labiausiai domiuosi. Šiuo metu veido oda reikalauja ypatingos priežiūros ir dėmesio - oda išgyvena ne pačius geriausius laikus, tad prireikia ir neįprastų priemonių.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite