17.11.14

KIKO prekinio ženklo apžvalga

KIKO. Tikriausiai būtent šios keturios raidės kosmetikos mylėtojoms dažniausiai asocijuojasi su visų mylimu Milanu ar pačia Italija. KIKO buvo pirmoji kosmetikos (ir aplamai) parduotuvė, į kurią nesąmoningai linko mano akys ir visas dėmesys vos atvykus į Italiją. Nieko keisto - apie šį kosmetikos ženklą sklinda begalės gerų atsiliepimų, tačiau, kaip jau išmokau Yamamay Beauty apžvalgos metu, tai, kas iš tiesų gera ir kokybiška toliau šalies sienų neišvyksta. 

KIKO, kaip ir FURLA parduotuvių apstu ties kiekvienu Italijos gatvės kampu - dekoratyvinės parduotuvės stendai iš tolo šviečia ir kviečia apsilankyti kiekvieną naivios sielos savininkę. Viduje - ypatingai moderniai bei labai kompaktiškai įrengta nedidelės kvadratūros salė. Nuo pasirinkimo ir atspalvių kolorito akys raibsta dar neįžengus į parduotuvę. O įžengus - laikykis - nenusiaubk visų stendų. Reikia pripažinti, nuo pat pirmosios sekundės įžengus į KIKO - norisi visko.

Per tris mėnesius pavyko išmėginti nemažą kiekį KIKO priemonių - didžioji dalis nepateisino itin aukštos lūkesčių kartelės, tad ko gero objektyviausia būtų apžvelgti kiekvieną mėgintą produktą atskirai.

KIKO BB CREAM prie odos atspalvio prisitaikantis drėkinamasis kremas su spalva reikalauja dvejopo požiūrio į produktą. Iš vienos pusės priemonė be galo lengva, švelni, lengvai prisitaikanti prie kone bet kokio veido atspalvio, suteikianti nežymų maskavimą ir sulyginanti veido tonų įvairovę. Kita vertus - itin greitai suteikianti nemalonų odos blizgėjimą ir riebalų išsiskyrimą, taip pat tinkama tik lygią ir skaisčią odą turinčioms vartotojoms. Priemonė stipriai panaši į L'Oreal Lumi Magique BB kremą, tačiau savo kokybe toli gražu neprilygstanti pastarajam. Šiuo atveju "viskas viename" epitetas pavirsta į jau seniai žinomą "nieko iki galo" sinonimą.

KIKO FULL COVERAGE CONCEALER maskuojamoji priemonė ko gero vienas geriausių ir kokybiškiausių KIKO produktų, dėl kurių firma turėtų didžiuotis savimi. Puikios konsistencijos, stipraus maskavimo ir išsilaikymo kreminės tekstūros maskuoklis padeda atsikratyti ne tik patamsėjusių paakių, bet ir nepageidaujamų spuogelių.

KIKO EYEBROW EXPERT STYLING KIT antakių korekcijai skirtas rinkinukas kone  populiariausias ir geriausiai parduodamas KIKO produktas - rinkinį sudaro trys antakių ryškinimui reikalingi produktai - antakių vaškas ir dviejų atspalvių pudra. Taip pat dėžutėje rasite šepetėlį dažams, formavimo įrankį bei kompaktišką, tačiau be galo kokybišką pincetą. Pastarasis kone geriausias kokį teko naudoti per visą savo gyvenimą, o dydis leidžia šį nešiotis kosmetinėje nesirūpinant dėl kosmetinės svorio. Nors pati priemonė tikriausiai nebūtų verta apibūdinti kaip geresnė nei iki tol naudoti 100 % Pure FRUIT EYE BROW COLOR antakių dažai, tačiau šį kartą nugali universalumas.

KIKO SOFT FOCUS COMPACT MINERAL FOUNDATION greičiausiai būtų tinkamiausia apibūdinti kaip klasikinę kompaktinę pudrą. Maskuoja vidutiniškai, ant veido išlieka iki šešių valandų ( po to veidas pradeda bizgėti), pakuotė turi labai patogų veidrodėlį ir odos dengimui tinkamą kempinėlę, tačiau situacijos pastarieji nekeičia - už panašią kainą galima atrasti ir geresnių kompaktinių pudrų, o pasibaigus pastarajai antrą kartą pirkti jos neskubėčiau. 

KIKO Quick Dry Nail Laquer nagų lakų linija nuvylė nepaprastai stipriai. Negana to, kad džiuvimo greitis nesiskiria nuo klasikinės nagų lako formulės, tam, kad nagai būtų bent kiek panašūs į padorius, nago plokštelę tenka dengti trejais riebiais lako sluoksniais. Vietinės italės naudoja šį nagų laką tik dėl itin žemos produkto kainos, tačiau jam nutrupėjus jau po kelių valandų gūžteli pečiais "nereikia tikėtis nieko stebuklingo". Jokia kaina - nei žema, nei aukšta - neverta prastos kokybės produkto naudojimo.

KIKO blakstienų tušus teko išmėginti tris - 30 days extension daily treatment mascara, Luxurious Maxi Brush Mascara ir Volumeeyes Plus Active Mascara. Nė vienas iš minėtųjų nesukėlė didelių emocijų ir neabejotinai po trijų bandymų ketvirtajam šansui prasmės suteikti nesinori. Tiesiog reikia sutikti, kad blakstienų priemonės - ne pati stipriausia KIKO prekinio ženklo sritis.

Tačiau nė vieno blogo žodžio nebūtų galima pasakyti apie KIKO lūpų produktus - nuostabiai sodrios spalvos, matinį, blizgų, vandens efektą suteikiančios priemonės. Spalvos puikiai laikosi ant lūpų geras keletą valandų (vėliau nusivalgo), tačiau kainos ir kokybės santykis iš tiesų puikus.
 

Apibendrinant reikėtų pasikartoti, kad apie patį ženklą vienareikšmiškos nuomonės turėti tikriausiai nepavyktų - esti produktų, kurie iš tiesų verti dėmesio, tačiau ne mažiau ir tokių, į kuriuos dar kartelį pasižiūrėti nėra prasmės. Bet kokiu atveju į KIKO užsukti visoms varlėms keliauninkėms ir kosmetikos aistruolėms tikrai rekomenduoju - kiekviena čia atras vietą, kur galėtų palikti savo širdį ir sąlyginai išsaugoti piniginėje gulinčius eurus - kainos žmoniškos net lietuvišką atlyginimą uždirbančioms gražuolėms.

1 comment:

  1. Keista, o man kaip tik patiko tie greitai džiustantys nagų lakai. Taip, trys sluoksniai nervina, bet atrodo gražiai, su smulkiu žėručiu, ir blizgančiu paviršium. Dar tik aišku žiūrėsim kiek laikys:)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite