30.12.14

BENEFIT "Non-Fiction Liquid" kreminės pudros apžvalga



Benefit - viena geriausio vertinimo nusipelniusių kosmetikos firmų, kurios, deja, Lietuvos "Kristutės" konsultantės jums tikrai neparekomenduos - nors į mūsų kraštą  pamažu atklysta tokie prekiniai ženklai kaip Bobbi Brown, Mac, NYX, pastarojo tikriausiai teks palūkėti dar gerus porą metų.

Kad ir kaip ten bebūtų, svetimas ir vanduo skanesnis. Dėl tos priežasties visuomet maga išmėginti tai, ko mūsų rinka vis dar neturi. Šį kartą į mano nagus pakliuvo Benefit Non-Fiction Liquid Foundation, internete susilaukusi nemažo neigiamų atsiliepimų pliūpsnio.

Vidutinio maskavimo šilkinės kreminės tekstūros makiažo pagrindas, anot gamintojų, ant veido odos pasiskirsto itin lengvai ir tolygiai, neapsunkindamas odos ir nepalikdamas jokio kaukės efekto. Pagrindinė šios pudros idėja - natūraliai švytintis veidas ir kone nematoma pudra.

Deja, realybė kiek kitokia - priemonė iš tiesų pasiskirsto pakankamai lengvai, mat konsistencija itin skysta, o pigmentacijos kone nėra - iš esmės netinkamai paskirstyti šio produkto tiesiog neįmanoma. Šią savybę būtų išskirti kaip privalumą, jei ne faktas, kad pudra suteikia negyvo veido efektą, po kelių valandų subėga į visus odos nelygumus arba palieka veidą itin nepatrauklios būklės - net naudojant skirtingų firmų makiažo bazes (L'Oreal, Artdeco, NARS), nusivylimas priemone niekur nedingsta - veidas vis viena atrodo lyg iš miltų maišo ištrauktas. Ar tokio efekto tikimasi iš pakankamai gerą reputaciją turinčios kosmetikos firmos? Vargu bau.

Vertinimo tikriausiai išskirti nė nereikia - priemonė niekam tikusi ir baisu įsivaizduoti, kokį siaubingą rezultatą turėtų gauti sausesnės odos savininkės. Veidas, nors ir mūsų kasdienė drobė, ant kurios mėgstame eksperimentuoti, vargu ar norisi jame išvysti siurrealizmo košę. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite