8.11.14

ELEMIS "Pro-Collagen Cleansing Balm" valomojo balzamo apžvalga

                       

Ne, aš vis dar nepakankamai sena naudoti brandžiai odai sukurtus grožio produktus, tačiau yra išimčių, kurias tenka padaryti savo gyvenimo kokybės labui. Šį kartą išimtimi vadinti galima stebuklu jau pramintą Elemis Pro Collagen Cleansing Balm valomąjį balzamą. 

Priežastis, verčianti atkreipti dėmesį į šį produktą paprasta - pastarasis laikomas neabejotinu Elemis bestseleriu keletą metų iš eilės, garsiausios grožio tinklaraštininkės ir Youtube grožio bendruomenė apie šį produktą atsiliepia kaip apie vieną ir nenuginčijamą Dievą. Ne blogiau atsiliepia ir žymiausi grožio portalai, dienraščiai - Elemis Pro Collagen Cleansing Balm eilę metų skina laurus savo kategorijoje. 

Tad kas gi tokio stebuklingo tame prabangiame, tačiau tuo pačiu be galo paprastame indelyje?  Pagrindinė produkto funkcija - pašalinti makiažo likučius ir nešvarumus, nuvalyti veido odą, sugerti per dieną išsiskyrusius veido nešvarumus bei riebalus. Tačiau, kaip pridera vyresnės odos savininkėms, priemonė privalo užtikrinti, kad valymo darbai bus atlikti be galimybės odai išsausėti ar šerpetoti. Dėl šios priežasties priemonė tampa dar stebuklingesnė - produktas tarytum sutalpina savyje dvi tarpusavyje viena kitai prieštaraujančias funkcijas valyti ir maitinti.
 

Ypatingai prabangi balzamo tinktūra pagaminta iš 100% natūralių aktyviųjų aliejų. Kvapas itin lengvas - produktas nežymiai dvelkia levandomis ir ramunėlėmis (savo ruožtu primena vyriškų kosmetikos priemonių kvapą). Panaudojus priemonę veidas tampa ne tik švaresnis nei iki tol, bet ir ypatingai minkštas bei švelnus - veido oda tarytum atgauna savo įprastinį stangrumą ir vidinį švytėjimą. Panaudojus produktą vieną kartą norisi jį naudoti kiekvieną mielą dieną.

Priemonės kaina neįtikėtinai didelė, tačiau yra dalykų, kuriems verta taupyti - lai blakstienų tušas būna pigesnis, lai skruostus puošia kelis litus kainuojantys skaistalai, o kasdienių pusryčių racioną sudaro grikiai - Elemis produktas vertas savo kainos. Ir net jei balzamo teks prašyti Kalėdų senelio - produktas neapvils ir meilę savo odai puoselės ištisus metus!

1.11.14



                  Spalio mėnesis kosmetikos aspektu praėjo neabejotinai sėkmingiau - pagaliau pavyko įsisukti į kokybiškos, visame pasaulyje puikiai pripažintos kosmetikos pažintis ir naudojimo subtilybes. Pagaliau kosmetinė pasipildė ne tik Lietuvos rinkoje pripažintais, bet ir visame pasaulyje liaupsinamais bei mylimais kosmetikos produktais. 
               Giorgio Armani Si kvepalai - neabejotinai tapo itališko gyvenimo periodo simboliu ir, panašu, kad dažniausiai naudojamu žodžiu pastaruosius metus. Sì moteris - be galo stipri, visiškai laisva, tačiau tuo pačiu ir labai moteriška bei subtili būtybė. Sì - legendomis apipinta tipinė italė, sugebanti išlaikyti ne tik eleganciją, tačiau ir trapumą bei nenumaldomą stiprybę savyje. Tokia, po kurios kojomis atsiveria visas pasaulis ir ta, kurios žavesiui negali atsispirti nė vienas. Gerai, pakaks itališkų sąpalionių, lietuviškais žodžiais kalbant Sì moteris - "boba su kiaušais" (ilgą laiką bandžiau surasti švelnesnių ar mandagiam etiketui tinkamų sąsajų, tačiau nė vienas jų neatitinka tikrosios šių žodžių prasmės). Esmė aiški - energinga, nepailstanti, laisva, žaisminga ir kartu be galo moteriška bei trapi ir elegantiška. Tačiau pabandyk tokiai atsistoti skersai kelio - suvažinės kaip buldorezis pernykštį sniegą. 
           D
ior matte & shine - akių šešėlių duetas 565- puikus pasirinkimas norit po ranka turėti dvi puikiai viena kitą papildančias spalvas, kurių kiekviena turi po antrą, ne mažiau efektyviai veikiančią funkciją - matinis rudas šešėlis puikiai tarnauja kaip antakių ryškinimo priemonė, o šampano atspalvio blizgioji šešėlio pusė nuostabiai atrodo ne tik ties akių vokais, bet ir ties viršutiniu skruostikauliu.            Urban Decay NAKED 2 - būtinas įsigyti makiažo produktas viešint Sephoromis apsuptose šalyse. Daug apie šią paletę kalbėti nereikėtų, pakanka pasakyti, kad kokybė verta didesnės investicijos, o platus spalvų pasirinkimas puikiai tarnaus ne vienerius metus. NAKED paletę rekomenduoju visoms, kurios ieško funkcionalumo,  ilgaamžiškumo ir puikios pigmentacijos. Žemiškų tonų spalvos net makiažo pasaulio naujokei neleis atrodyti vulgariai.
                 Decay Eyeshadow Primer Potion - nepakeičiama priemonė norint akių šešėlių teikiama daile džiaugtis ilgesnį nei įprastai laiką. Šešėliai vietoje išlieka net aukštesnėje nei įprastinėje temperatūroje. Tiesa, akių makiažą nuvalyti naudojant šią priemonę kiek sunkiau nei įprastai, tačiau rezultatas be jokių abejonių vertas pastangų.                   
                 Pupa Luminys Silky Baked Face Powder - ne  naujiena nei kosmetikos industrijoje, nei Lietuvos makiažo lentynose. Ir vis dėl to - produkto kokybė preciziškai itališka, tačiau neabejotinai pritaikyta Europos rinkai - oda lieka padengta nuostabiai šilkiniu sluoksniu, negana to, maskuoja neįtikėtinai stipriai. Tiesa, dėl minkštos pudros tekstūros produktas naudojasi pakankamai greitai, tad ekonominiu atžvilgiu ši pudra nėra pats geriausias sprendimas.                   
                Clinique BB cream - maskuojamasis drėkinamasis kremas su SPF 30 saulės apsaugos filtru pranoko bet kokius lūkesčius, kokių būtų galima turėti naudojant BB kremą. Ypatingai lengvos konsistencijos, stipraus maskavimo, idealiai prie odos prisitaikančios spalvos (mano atveju pats šviesiausias 01 numeris idealiai tinka balti pradėjusiai odai). Kaip ir pridera visai Clnique kosmetikos linijai - užtikrintas matiškumas ir bent kelioms valandoms maksimaliai sustabdytas odos riebalų išsiskyrimas garantuotas. Tiesiog puikus produktas visoms, kurios nenori miltuoto veido efekto. 
               Ne veltui sakoma, kad apetitas kyla bevalgant - vis stipriau įsisukus į tarptautinių kosmetikos priemonių pardavimų vietas norisi išmėginti
viską!

© 2016 Kotryna Uogintaite