9.1.15

LA MAV "Rumeux advanced lightening" dieninio kremo apžvalga


La Mav prekinį ženklą galėčiau laikyti vienu didžiausių 2014-ųjų metų kosmetinių veido priežiūros atradimų (pristabdant arklius vertėtų paminėti, kad poziciją pastarasis dalinasi su Elemis produkcija). Nenuostabu, kad kaip ir 2014-aisiais, taip ir šiais metais savo veidą be galo norėjosi  palepinti laiko patikrinto ženklo priemonėmis. Šį kartą šansas buvo duotas garsiai ir plačiai išgirtam daugelyje grožio tinklaraščių Rumex Advanced Lightening Day Creme produktui.

Žiemos metu net pati riebiausia oda reikalauja papildomo maitinimo bei rūpesčio, o dėl nuolatinio vėjo ir šalto oro įprastiniai kremai nustoja funkcionuoti tinkamai. Iki tol naudota Ziaja linija su ožkos pienu nustojo tenkinti ištroškusios odos poreikius, o lietuviškas šaltis neabejotinai odos būklę dar labiau pablogino - nuo Milano laikų likę spuogeliai šalia įsigijo draugus "šerpetas".

Tad vos pabaigusi Ziaja dieninį ir naktinį veido kremus ėmiausi intensyvaus odos gydymo natūralesniu, tačiau ne mažiau aktyviu visų išliaupsintu produktu iš La Mav. Situacija pamažu tvarkosi, tačiau iki normalios odos būklės kelelis tolimas.

Pastarasis kremas pasižymi kone daugeliui La Mav kremų būdingu neutraliu citrusiniu prieskoniu. Kvapas pakankamai malonus, nedirginantis uoslės, o po pirmosios valandos nepaliekantis jokių pėdsakų. Tekstūra patiks tirštesnių ir stangresnių kremų mėgėjoms, o tūbelėje įtaisytas dozatorius neleidžia priemonės padauginti - paprastai vienam veido maitinimui pakanka dviejų paspaudimų.

Nors vartojimo direktyvos teigia, jog pirmosiomis naudojimo savaitėmis kremo sudėtyje esančios veikliosios medžiagos gali dirginti ar graužti veido odą, per tris naudojimo savaites jokių dirginimo požymių pastebėti neteko. Kremas susigeria nepaprastai lengvai ir greitai, kone tą pačią aplikavimo akimirką. Produktas apibūdinamas kaip skaistinantis, skirtas lyginti veido odos atspalvį ir  mažinti pigmentines dėmes. Sudėtyje galima rasti Vitamino C, žaliųjų dumblių ir rūgštynių ekstrakto, alijošiaus bei damaskinės rožės užuominų. Skamba pakankamai optimistiškai.

Rezultatas jaučiamas kone iš kart: priemonė susigeria akimirksniu, oda lieka labai stangri, o rezultatas išlieka ilgiau nei vieną dieną. Bene didžiausias skirtumas tarp La Mav produkcijos ir pigesnių Maximose randamų kremų - ilgalaikis efektas ir gilesnis odos maitinimas. Naudojant Ziaja produkciją efektas jaučiamas tik iki pirmo sąlyčio su vandeniu, tuo tarpu naudojant La Mav kremą rezultatas išlieka ir po rytinio/vakarinio veido valymo ritualo.

Tūbelės pakanka daugiau nei dviems mėnesiams naudojant kremą du kartus per dieną (Šaltinis - praėjusių metų La Mav kremas su hialiurono rūgštimi). Už 30ml produkto teks pakloti standartine kaina tapusią 155 Lt pinigų sumą. Ar verta? Taip, jei siekiate ilgalaiko odos drėkinimo ir stangrinimo. Ne - jei neturite didelių bėdų su veido oda, šerpetojimu ar pigmentacinėmis dėmėmis. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite