8.1.15

TARTE "Lipsurgence Lip Creme" lūpų dažų apžvalga


Nuo pažinties su NYC lūpų balzamais prasidėjo draugystė su tokio pobūdžio lūpų priemonėmis. Užuot ašarojusi dėl euro įvedimo suirutės nutariau koncentruotis kitur - ten, kur visuomet lengva pasijusti laimingam ir mylimam - naujo kosmetikos ženklo ir produktų paieškose.

Naujasis taikinys - TARTE bei jos prekinio ženklo koncepcijos gvildenimas. Pastaroji teigia esą kuriama be parabenų, sulfatų ar mineralinių aliejų. Kosmetika organinė, tačiau įpakuota į itin patrauklias ir didžiajai populiariųjų prekinių ženklų įprastas pakuotes. Kitais žodžiais kalbant - popso poperiuke įvyniona sveikuoliška daržovė.

Dar prieš keletą metų buvo įprasta ir normalu, kad jei dekoratyvinė kosmetika prisiima sveikos, natūralios ar organinės etiketę, savaime suprantama, kad ji nebus tokia intensyvi ar gera kaip cheminės sudėties produktai - spalvos išsilaikys trumpiau, paprastai atspalvių pasirinkimas bus skurdesnis, o lūpų produktai būtinai turės blizgių sudedamųjų dalių (nes juk idėja būti natūraliai daug svarbesnė nei realioji estetinė išvaizda, o žibėti perlamutru mažų mažiausiai madinga!).

Dievo ar išmanių technologijų dėka minėtoji era baigėsi - dabar rinkoje galima rasti ne vieną ir ne du prekinius dekoratyvinės kosmetikos ženklus, prekiaujančius ne mažiau kokybiška ir puikiai vartotojų norus bei poreikius patenkinančia kosmetika. Tokia, kurios veikimas nenusileidžia garsiųjų prekinių ženklų produkcijai.

Šį kartą parsisiunčiau LipSurgence™ hydrating lip crème lūpų priemones, savo paskirtimi ir koncepcija vėl primenančias mano mylimą NYC Proof twistable intense lip color lūpų pieštuką. Pastarajį taip pat būtų galima lyginti su visų išgirtu Clinique Chubby Stick produktu, LipSurgence™ hydrating lip crème kaina artimesnė Clinique produkcijai (už vieną pieštuką teks pakloti nuo $16.00 iki $24.00), tad ir lūkesčiai kur kas aukštesni, nei NYC.

Pastarasis produktas - hibridinis lūpų lako, blizgio ir riebesnio balzamo kūdikis. LipSurgence  užtikrina lūpas drėkinančią ir spalvą išlaikančią priemonės formulę. Priemonė praturtinta vitaminais A ir E, taip pat maitinančiais aliejų ekstraktais. Pastarieji užtikrina lūpų drėkinimą ir kuriam laikui užkerta kelią lūpų sausėjimui.Atitinkamai nuo atspalvio pasirinkimo galimas tiek matinių, tiek blizgesnių spalvų koloritas. Ypatingai lengvas produkto aplikavimas (tiesa, tik pirmus dešimt kartų, kol priemonė turi nežymiai siaurėjantį balzamo galą, padedantį dažą ant lūpų padengti pagal lūpų linkius). Visa LipSurgence serija kvepia vienodai - mėtinėmis pastilėmis. Kvapas nėra intensyvus, tad erzinti tikrai neturėtų. Visos mano turimos spalvos matinės - thoughtfulwonder, precious ir promise. Produkto kiekis standartinis - 3g. Fiksuota kaina - $24.00.

Galutinis verdiktas - priemonė iš tiesų verta savo vardo ir didelio grožio vergių susidomėjimo, produktas naudojasi skalsiai, jo pakaks kone du kartus ilgiau nei įprastų kreminių dažų. Verta kainos? Neabejotinai taip, jei turite lengvą priėjimą prie US rinkai skirtų produktų. 

6 comments:

  1. Noriu rasti ir aš lūpų dažus, kurie tiktų man ir su kuriais jausčiausi gerai. Tik va, konsultantės kai pataria kažkokią spalvą, visada gaunasi nieko gero. O pati neturiu nei žalio, nei raudono supratimo, kas man tinka.:/ Pavydžiu, kad žinai, ko nori. Irrr sveika sugrįžus!

    ReplyDelete
  2. Greta, kankink drauges, tikrink jų kosmetinės turinius.. Aš matyt prie lūpų dažų stendų galiu prastovėti valandų valandas tikrindama spalvas! Praktika praktika ir dar kartelį praktika, mano mieloji. Ir pasidarysi profė šiuo klausimu!

    Irrr ačiū! Nė nežinau, ar gera grįžti, ar norisi važiuot atgal :D

    ReplyDelete
  3. Bijau, kad mano draugės vietoj skaistalų burokėlius naudoja, o vietoj pavedimo anglį :D Kosmetikos atžvilgiu esu profesionalė lyginant su savo mylimosiom :D

    Dėl grįžimo atgal, aš vis dar verkiu prisiminusi Ameriką.:D Ta prasme, tikrai verkiu..:D

    ReplyDelete
  4. Greta, kaip pasiilgau tavo humoro jausmo! Pasakok, ką Amerikoj veikei :)

    ReplyDelete
  5. Velniškai gaila, kad dar nepavyko iškasti būdo kaip gauti Tarte priemonių... Jei kas žino kur internete jų gauti, kad atsiųstų į Lietuvą, būsiu amžinai dėkinga :) Amazonian Clay skaistalai man yra kažkas tOOOkio...

    http://blushingincolor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Taip, pastarieji tikrai puikus dalykas :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite