29.1.15

ELEMIS "Lime and ginger salt glow" šveičiamosios druskos apžvalga


Vienas pirmųjų šių metų kūno priežiūros priemonių atradimų - "Elemis Lime and Ginger salt glow" kūno šveitiklis. Pastarasis dėl aukštesnės nei vidutinė kainos laikytinas prabangos preke, tačiau savo kainą  "atidirba" su kaupu.

Kone kiekvieno žmogaus gyvenime pasitaiko laikotarpių, kuomet negelbsti niekas - nei skanesnio šokolado gabalėlis, nei tuščiažodžiaujantis madų ar grožio žurnalas, nei tinkamais štrichais nupieštas veidas. Tokiomis akimirkomis norisi tik vieno - ramybės ir atsipalaidavimo. O geriausia - kokybiškos valandėlės sau.  Šiam darbui į pagalbą puikiai gali tikti "Elemis Lime and Ginger salt glow" šveičiamoji druska, padedanti pamaitinti kūną ir bent trumpam pamiršti visus nemalonumus. Panaudojus priemonę iš naujo atgimsta ne tik oda, bet ir mintys.

Iš esmės pati priemonės paskirtis nesiskiria nuo eilinių kūno šveitimui skirtų priemonių - odos eksfolijavimas padeda nuvalyti negyvas odos ląsteles ir tokiu būdu stimuliuoja bei spartina natūralų odos atsinaujinimą. Priemonė sudaryta druskos pagrindu. Druska - viena dažniausiai šveitikliuose naudojamų natūralių sudedamųjų dalių. Jos dėka produktas veikia masažuojamuoju principu. Kadangi druskos kristalai neretai gali dirginti ir sausinti jautresnę odą,  pastarieji gudriai sumaišyti su aliejais. Ties šia vieta dėl neįprasto, tačiau labai atpalaiduojančio kvapo produktas ir įgauna savo pranašumą prieš konkurentus. Aromatas - neįprastas. Toks, kuris susižavėjimą kels natūralių kvapų ir terapinių ritualų mėgėjoms. Pirmą kartą pauosčius priemonę gali pasirodyti, kad produktas skirtas vyrams. Kvapas stiprus, stipriai jaučiamas kartokas laimo poskonis. Tačiau po kiek laiko, uoslei pripratus prie neįprastų aromatų, uostyti ją norisi vėl ir vėl.

Nors panaudojus druską jaučiamas ne tik nušveistos, bet ir suminkštintos bei pamaitintos odos efektas, būtų galima  daryti prielaidą, kad galbūt pastaroji tinkama veido odos šveitimui. Tiesa, tokia išvada būtų klaidinga. Visų pirma dėl pakankamai dirginančio druskos veikimo (pastarasis gali stipriai pažeisti ir taip ploną veido odą), visų antra dėl kokosų aliejaus, kuris stipriai kemša veido poras.

Priemonę būtų galima laikyti terapine - ne tik dėl masažuojamųjų sudedamųjų dalių, bet ir dėl atpalaiduojančiai veikiančių aliejų aromato. Vis dėlto priemonė skirta ne kasdieniam naudojimui, daugiau tiks kas savaitiniam grožio ritualui ar sekmadieninei voniai. Didesnės nei vidutinė kainos veiksnys sušvelnėja paskaičiavus vieno 410g talpos indelio naudojimą. Vieneto pakaks metams. Elegantiškas ir prabangus produkto pateikimas stikliniame stiklainyje leidžia priemonę apibūdinti kaip tinkamą dovanojimui. Tiek sau, tiek kitiems.

Produkto Sudėtis: Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Silica, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Fragrance (Parfum), Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Powder, Tocopherol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Amara (Petitgrain) Leaf/Twig Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetivert) Root Oil , Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Eugenol, Benzyl Salicylate.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite