30.1.15

NARS "Sheer Glow" kreminės pudros apžvalga


Vargu, ar pavyktų surasti kosmetikos aistruolę, kuriai NARS Sheer Glow kreminė pudra būtų didelė naujiena. Pastaroji skambiai apdainuota visuose didžiausiuose kosmetikos tinklaraščiuose, plačiai išgirta garsiųjų kosmetikos guru apžvalgose. Tad kas tokio stebuklingo slepiasi minimalistiniame keturių raidžių buteliuke?

Pradėti reikėtų tikriausiai nuo to, jog produktas fokusuotas jautrios/sausos odos savininkėms. Pudroje nėra talko, tad tai idealus išsigelbėjimas sausuolėms - priemonė suteikia lengvą švytėjimą veido neapsunkindama ir nesukurdama miltuoto veido efekto. Pudra skelbia esą išliekanti iki dvylikos valandų, nors sudėties atžvilgiu priemonė tikrai švelni. Tai - pakankamai retas reiškinys. Paprastai ilgalaikį efektą suteikiančios kreminės pudros pripildytos įvairiausiais poras kemšančiais ir kvėpuoti neleidžiančiais ingredientais.

Visgi į priemonę smalsu buvo pažvelgt ir iš mišrios, į riebumą linkusios odos perspektyvos. Teoriškai tokio odos tipo savininkėms pudra neturėtų tapti pirmo būtinumo produktu - produkte trūksta svarbiausių mišrios odos savininkėms aktualių funkcijų.

Visų pirma, priemonė subėga į poras ir dar labiau pabrėžia jų egzistavimą. Pastarasis atsiranda dėl skystokos produkto konsistencijos ir sudėtyje esančių drėkiklių bei vandens. Taip pat, dėl iluminuojantį efektą suteikiančių blizgiųjų dalelių, priemonė veido matiniu neišlaiko daugiau poros valandų, o vėliau oda pradeda nemaloniai blizgėti. Blizgėjimo ir riebalų išsiskyrimo faktorius tokios odos savininkėms bene pats svarbiausias, veikiantis kreminės pudros pasirinkimą.

Visų antra reikėtų priminti apie tai, jog priemonė linkusi ant veido džiūti itin greit - per keletą sekundžių kremo nepaskirsčius tinkamose vietose jo perteklių pašalinti ar pustonius sulyginti tikrai sudėtinga. Tinkamiausias būdas aplikuoti priemonę - Beauty blender kempinėlė, leidžianti kreminius produktus ant odos padengti greičiau ir tolygiau. Dirbant šepetėliais ar skirstant produktą pirštais rizikuojama nespėti tinkamai išskirstyti. Pudra iš vietos nesijudina kone pusę paros. Kita vertus, priemonę aplikavus tinkamai, oda pasidengia nežymiu lengvu pudros kiekiu, nors maskavimo mažoka, veidas atrodo tarytum natūraliai pailsėjęs. Priemonės nuvalymas taip pat reikalauja papildomų pastangų ir galbūt dviejų valymo ciklų.

Verdiktas - priemonė turi visa, ko reikia sausai/jautriai odai, tačiau vargu ar atsipirks  riebios/mišrios odos savininkėms. 

Produkto sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Butylene, Glycol, Glycerine, Polymethylsilsesquioxane, Dimethicone, Dimethicone/vinal Dimethicone Crosspolymer, Triethylhexanoin, Peg-10 Dimethicone, Dis-butydimethicone Polyglyceryl-3, Disteardimonium Hectorite, Sodium Glutamate, Sorbitan, Sesquiisostearate, 1-Methylhdantoin-2-imide, Phenoxyenthanol, Sodium Dehydroacetate, Triethoxycaprylylsilane, Polusilocone-2, Serralysin, Curcuma Longa, Glycuosyl Hesperidin, Ascorbyl Glucoside, Tocpherol

8 comments:

  1. esu labai susiviliojus naujausia ir jau spėta išgarbinti Nars All Day Luminous, bet spėju ji irgi sausesnei odai haha

    x http://rosylayers.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  2. Manau reikėjo verčiau bandyti NARS Sheer Matte Foundation , bent jau kiek girdėjau, tai realiai tas pats kaip Sheer Glow, tik skirta riebiaodėms. Kitą vertus, buvo pravartu dar kartą išgirsti ir galutinai įsitikinti, kad Sheer Glow skirtas tik sausai ir normaliai odai ir nesigundyti be reikalo, ačiū. :)

    || Beauty Vibes ||

    ReplyDelete
  3. Man labai smalsu, ar siuntiesi ar Lietuvoj perki visas priemones? :)

    ReplyDelete
  4. Julia, beveik neabejoju, kad sausiaodės tiek viena tiek kita džiaugtųsi labiau :)

    ReplyDelete
  5. Summer, tikriausiai reikėjo bandyti būtent tą. Tiesa, ir pati nesitikėjau, kad pudra taip netiks - visgi oda ne riebi, o mišri :)

    ReplyDelete
  6. G, prikauso nuo situacijos. Pastaruosius metus leidau Milane, tad nemažą kosmetikos dalį parsivežiau iš ten. Bet nevengiu ir internetinių portalų. Net manodrabuziuose tikrai galima rasti daug gėrio :)

    ReplyDelete
  7. Kadangi mano oda yra sausa,si pudra yra tobula :)

    ReplyDelete
  8. Rasa, tikrai taip, turi nuostabų produktą sausai odai :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite