24.2.15

CLINIQUE "Airbrush Concealer" paakių maskuoklio apžvalga

Ne paslaptis, kad daugelio mūsų gyvenimas kupinas ne tik bemiegių naktų, bet ir ryte laukiančių svarbių susitikimų, kuomet poilsio trūkumas - ne priežastis atrodyti prastai. Tam į pagalbą skuba visagalė kosmetika ir makiažo paslaptys, o su jomis - pajuodusius paakius maskuojančios kosmetinės priemonės.

Šį kartą apžvelgiamą Clinique "Airbrush Concealer" paakius maskuojantį produtą kainos atžvilgiu galima laikyti aukso viduriu tarp pigesnės L'Oreal Lumi Magique versijos ir kone visų laikų nugalėtojo YSL Touche Éclat skaistinamojo teptuko. Tiesa, tarp visų trijų produktų laimėtoją išrinkti būtų sudėtinga - visi trys atlieka savo funkciją pakankamai efektyviai, o vieninteliu skirtumu galima laikyti šių kainų diferencijavimą, ir, galbūt kiek stipresnę YSL konsistenciją.

Clinique Airbrush Concealer - kaip ir skelbia produkto pavadinimas - suteikia lengvą it oras maskavimą ir skaistumą pavargusiai/papilkėjusiai paakių odai. Ši tampa natūraliai šviesesnė bei lygesnė. Patogus produkto aplikavimas neleis priemonės padauginti - išsukamos priemonės naudojasi ne tik ekonomiškai, bet ir higieniškai, mat išvengiama sąlyčio su pirštais - tokiu būdu užkertamas kelias galimoms bakterijoms nuo pirštų patekti ant veido, kas paprastai baigiasi naujais spuogais ar užsiteršusia veido oda.

Ypatingai didelio maskavimo iš produkto tikėtis būtų neteisinga. Priemonė greičiau suteikia natūraliai sveikos odos efektą jos neapsunkindama, tačiau didesnėms problematinėms  zonoms rekomenduočiau rinktis sunkesnį maskuojamąjį produktą. Spuogelių maskavimui priemonė taip pat ne pati geriausia - joje esančios švytinčios dalelės atsidūsios ant niekšo tik dar labiau išduos jo buvimo vietą (Cinique All About Eyes šiam darbui tiks labiau).

Produktas tinkamas toms, kurios ieško lengvo kasdienio maskavimo, patogaus aplikavimo būdo ir galimos paakių situacijos korekcijos dienos metu. Įgimtus paakių patamsėjimus turinčioms merginoms skaistinamoji priemonė gali pasirodyti nepakankamai pigmentuota.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite