5.2.15

DIOR "Vernis Couture" nagų lako apžvalga


Kone kiekvienai mūsų gyvenime pasitaiko tokių akimirkų, kai žvilgsnis pradeda krypti į kažką neracionalaus, kažką nereikalingo ir, kaip taisyklė, kažką sunkiai arba visai neįperkamo. Kas gali būti mažiau racionalaus už aukštosios klasės nagų lakų duetą? Akimirksniu į galvą nešauna jokia mintis. Tad šį kartą lai seilės tįsta skaitant Dior Gel Effect nagų lako apžvalgą.

Kaip ir pridera save gerbiančiai kosmetikos atstovei, gėda būtų savo stende neturėti nagų produktų geliniu pagrindu. Tad, nors ir pavėluotai, visgi geriau vėliau, nei niekada - Dior Gel Effect . Dior Vernis Couture nagų lakų linija dar 2014ųjų gegužę transformavosi į dabar jau kultu tapusią gelinių lakų kolekciją Dior Gel Effect.

Neverta nė minėti aukštos priemonių kainos - pakloti priklausomai nuo prekybos vietos gali tekti apie 20 , kaip nagų lakui daugoka, tiesa? Tad kas verčia net vidutinės klasės grožio karalienes dairytis į garsiausių mados namų kosmetinius stendus ieškant idealaus nagų lako?

Visų pirma, nepaprastai patogus šepetėlis. Pastarasis priskiriamas platesniųjų giminei, kiekviename gale plaukeliai minimaliai trumpėja, leidžiantys idealiai padengti nagų plokštelę pagal odelės augimo liniją. Sutaupoma ne tik nervų, bet ir laiko, aplikuojant produktą.

Kitas kriterijus, ne mažiau svarbus renkantis nagų produktą - tinkamas lako tirštumas. Pastarasis būtų priskiriamas skystesniems, bet pakankamai lengvai prilempantis tinkamose vietose. Konsistencija ideali norint laką padengti itin tolygiai ir išvengti ombre efekto ten, kur jo nesinori. Vieno sluoksnio paprastai nepakanka, tad tenka dengti antrą. Kita vertus, dėl skystesnės konsistencijos laukti iki kol produktas sukietės reikia mažiau. Tad produktu itin džiaugsis laiko gobšuolės ir visos skubančios.

Trečias, labiausiai džiuginantis akį dalykas - ilgalaikiškumas. Padengus laką tinkamu storumu pastarąjį geros kondicijos išlieka iti septynių dienų. Žinoma, tik padengus jį viršutiniu apsauginiu sluoksniu, padedančiu lakui išlikti ilgesnį laiką ir suteikiančiu daugiau spindesio nei įprastai.

Matematiškai gaunasi trys taip, tiesa? Kita vertus, laiko skaičiuotojoms ir krapštytis nemėgstančioms rekomenduočiau gelinį nagų lakavimą, o krapštukės puikiai tvarkosi ir su mažiau patogesnėmis lakų formulėmis. Tad nors visi ženklai sako TAIP, turiu pasakyti NE VISAI. Galbūt todėl, kad trumpalaikiai nagų lakavimo produktai pamažu tampa atgyvena, o naują vietą rinkoje atranda gelinės nagų priemonės.

4 comments:

  1. Anonymous5.2.15

    Karts nui karto ir as isigiju koki brangu laka. Ne todel, kad man reikia lako, bet kartais norisi kolekcija papildyti "kuo nors is dior". Tik stengiuosi issirinkti ilgaamzi produkta. Pvz raudona laka.

    ReplyDelete
  2. Judita, puikiai suprantamas noras. Tiesa, mano galva juodas nagų lakas - nuolatinė klasika. Kita vertus svarbu, kad produktas išliktų universalus.

    ReplyDelete
  3. Na, kaip prižiūrėti nagus aš moku, tačiau gaila, kad kol kas neišgaliu dar sau leisti mokėti už nagų laką tiek, kiek kainuoja dior.

    ReplyDelete
  4. Brigita, tikrai yra puikių pigesnių alternatyvų. Tie patys Essence nagų lakai tikrai labai šaunūs. Gal neišsilaikys savaitę, tačiau padengus top coat'u ir baze tikrai galima išbauti gerų rezultatų :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite