15.2.15

LUSH "Skin's Shangri la" drėkinamojo veido kremo apžvalga


Paskutinės žiemos savaitės verčia dar labiau rūpintis savo veido oda - pastarosios priežiūrai ypatingai svarbi kosmetinė priemonė - kokybiškas drėkinamasis kremas. Vis dažniau ir dažniau veido priežiūros rėžime linksniuojama LUSH kosmetikos etiketė leidžia daryti prielaidas apie aukštos kokybės bei efektyvaus veikimo priemones. Šį kartą - LUSH SKIN'S SHANGRI LA drėkinamojo veido kremo apžvalga.

Kremo tekstūra - ypatingai turtinga, ir, iš pirmo žvilgsnio, itin riebi ir vargu ar tiksianti riebios/mišrios odos savininkėms. Pagrindinės sudedamosios kremo dalys - jūros dumbliai, migdolų ir jojoba aliejai, bičių vaškas. Ingredientai leidžia dar labiau dvejoti dėl kremo tinkamumo riebesnės odos savininkėms. Aplikuojant produktą ant odos ši lieka nemaloniai blizganti, tačiau po gerų penkiolikos minučių visas blizgėjimas dingsta - ši telieka be galo švelni ir sudrėkinta. Oda atgauna natūralų elastingumą, ir, nors pagal paskirtį priemonė apibūdinama kaip drėkinamasis kremas, dėl suknesnės sudėties ir riebesnio kremo pojūčio šią priskirčiau prie maitinančių kremų.

Nors konsistencija pakankamai tiršta ir sunkoka, kremą stipriai rekomenduoju ir problematinės odos savininkėms šalčiausiu metų laiku. Dėl priemonės polinkio blizgėti sąveikaujant su oda, rekomenduočiau priemonę naudoti kaip vakarinį/naktinį vaistą šerpetoti ar skilinėti linkstančiai odai, taip pat praradusiai elastingumą ir pavargusiai odai.

Lush Skin's Shangri La - rankų darbo drėkinamasis kremas, patvirtintas vegetarų bendruomenės kaip nekenksmingas aplinkai - produkto indelis gaminamas iš perdirbto plastiko, o socialiai atsakingas LUSH prekinis ženklas ragina sunaudojus produktus indelius grąžinti į parduotuvę (pridavus penkis indelius gaunamas naujas nemokamai). Priemonės galiojimo laikas pakankamai ilgas - kremas nuo pagaminimo datos naudoti tinkamas iki metų. Didelis priemonės kiekis (45g) vargu ar ekonomiškai teisingas sprendimas - priemonė daugiau tinkama naudoti kaip vaistas ar tam tikru metų laikotarpiu, tad naudojant kremą vienam asmeniui galiojimo laiko pabaiga ateis greičiau nei pasieksite kremo indelio dugną jam pasibaigus. Visgi kremas puikiai tinkamas visai šeimai, tad efektyviai paskirsčius priemonės naudojimą keliems asmenims šis gali tapti vienu geriausių odos draugų naktį bei šaltuoju metų laiku.

Produkto sudėtis: Queen Of Hungary Water, Prunus Dulcis (Cold Pressed Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Cold Pressed Jojoba) Oil, Triticum Vulgare (Fresh Wheatgrass Decoction), Fucus Serratus (Toothed Wrack Seaweed), Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel), Glycerine, Stearic Acid, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), Cetearyl Alcohol, Oenothera Biennis (Cold Pressed Evening Primrose) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Triticum Vulgare (Cold Pressed Wheat Germ) Oil, Cera Alba (Beeswax), Vanilla Planifolia (Vanilla Absolute), Viola Odorata (Violet Leaf Absolute), Lanolin, Triethanolamine, Perfume, Propylparaben.     

2 comments:

  1. lush produktai ziauriai geri! bet jei jau nusiperki tai geriau nieko nepirkti extra tos pacios rusies, nes galiojimo laikas tai tikrai kazkaip greit pasibaigia. bent jau su dauguma ju produktu

    ReplyDelete
  2. G, taip yra dėl to, kad didžioji dalis ingredientų yra visiškai natūralūs, o like nebesugeba prailginti galiojimo laiko tiek, kiek esame įpratę juos naudoti įprastai. :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite