27.2.15

VASARIO MYLIMIAUSIEJI | 2015


Svarbiausias vasario iššūkis - nepirkti nė vieno naujo produkto - eina į pabaigą. O su juo tiksi ir paskutinės "kosmetikos nepirkimo" dienos. Viena vertus, be galo smalsu sugrįžti į kasdienį kosmetikos pasaulį ir naujienų srautą; kita vertus - ypatingai malonu kontroliuoti įsigijamų priemonių kiekį. Ir nors prekių pirkimo šį mėnesį pavyko išvengti, kone visus produktus klastingai pavyko įsigyti sausio pabaigoje.

A-Derma Exomega Emolliend cleansing oil
ir Emollient foaming gel veido valymo priemonės. Pastarasias galima įsigyti Eurovaistinėje, taip pat grožio klinikoje "Sugihara". Šios apibūdinamos kaip tinkamos itin dehidratavusiai ir sausai odai, taip pat tinkamos viso kūno valymui. Ypatingai malonaus kvapo, lengvos aliejinės konsistencijos priemonės veido odą palieka ypatingai minkštą ir švelnią. Tinkamos naudoti ir kaip makiažo valymo produktus - šie nedirgina net valant akių makiažą. Turint pakankamai jautrias akis priemonė išlieka švelni, tačiau efektyvi. Produktai pagaminti aliejaus pagrindu, tad kartais panaudojus šiuos nesinori tepti jokio drėkinamojo kremo. Plačiau apie A-Derma produkciją ir abu produktus bus galima perskaityti specialiai šiai linijai skirtame įraše.

Invisibobble plaukų gumytės - dar viena naujiena Lietuvos grožio rinkoje. Tai - iš specialios į telefono laidą panašios medžiagos pagaminti plaukų priežiūrai skirti aksesuarai. Pastarieji ne tik nepeša ir nesupainioja plaukų, bet ir padeda šiems išlikti sveikesniems - juos surišus plaukų kamienas lieka nesulaužytas, ką paprastai garantuoja įprastinės plaukų gumytės. Per du naudojimo mėnesius nepavyko pamesti nė vienos gumytės (įprastos pasimeta kone kas antrą dieną), taip pat pavyko pastebėti mažesnį plaukų elektrinimąsi šaltesnėmis žiemos dienomis.

Maybelline BROWdrama - kone pats didžiausias atradimas antakių priežiūros istorijoje. Ir nors iki šiol teko girdėti nemažai pabumbėjimų dėl siauro atspalvių pasirinkimo, turiu pripažinti, kad net spalva skirta tamsiaplaukėms puikiai pasitarnauja tamsiems antakiams prieš tai juos padengus atitinkamo atspalvio antakių šešėliu. Ne tik spalva bet ir suformuotas antakio linkis vietoje išsilaiko visą dieną ir ilgiau. Antakių nuotrauką panaudojus produktą galite išvysti Instagram paskyroje. Galiu duoti ranką nukirsti - pastarasis taps vienu didžiausių pavasario "must have" produktų Maybelline lentynose.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream - neabejotinai tapo pačiu svarbiausiu produktu kasdienėje veido priežiūros rutinoje. Pastarasis - puikus papildinys iki tol turėtam Elemis valomajam balzamui. Prekinis ženklas be didelių varžovų skina daugumą veido ir kūno priežiūrai skiriamų laurų ne tik oficialiose statistikose, bet ir asmeniniame naudojime. Ypatingai lengvos tekstūros, puikiai įsigeriantis, nepaliekantis sunkumo jausmo. Oda lieka ne tik švelni, bet ir išpuoselėta. O produktas reikalauja atskiro įrašo. 

Lush "THE KISS" lūpų šveitiklis vasario mėnesį tapo bene pačiu svarbiausiu lūpų priežiūros produktu. Ilgą laiką kankinus lūpas lūpų pieštukais ir lakais šios tapo itin sausos ir besišerpetojančios. Iki šiol neteko išmėginti jokio lūpų šveitiklio išrkyrus namų sąlygomis gaminamus cukraus ir medaus šveitiklius. Tiesa, skirtumo tarp pirktinio LUSH ir naminio cukraus bei medaus mišinio didelio nėra. Vienintelis LUSH pranašumas - patogus naudojimas, malonus kvapas ir estetiška pakuotė. Ir visgi visi trys argumentai nugali namudinėmis sąlygomis gaminamus lūpų šveitiklius.

Oriflame Eyebrow Kit
antakių priežiūros komplektas - bene labiausiai nustebinusi priemonė. Pastaroji nepaisant itin žemos savo kainos (apie 5 eur) nenusieidžia garsiesiems antakių priežiūros produktams. Adekvačiai parinktos spalvos (šviesesnė blondinėms ir tamsesnė tamsiaplaukėms) leidžia šias maišyti tarpusavyje ir išgauti individualų atspalvį, puiki šešėlių konsistencija. Tiesa, didžiausių ovacijų susilaukia itin kompaktiška pakuotė, puikiai parinkti atspalviai ir pakuotėje esantis veidrodukas; mažiau meilės tenka pakuotėje esančiam antakių vaškui bei visiškai nepatogiems aplikavimo įrankiems - šie per maži ir prastokos šerių kokybės. Tačiau net ir tai nesugadina geros produkto koncepcijos. Šešėliai veikdami kartu su Maybelline BROWdrama antakių žele sudaro idealią priemonių kombinaciją.

Skin79 BB kremas nusipelnė ypatingo dėmesio dėl puikaus maskavimo, lengvo švytėjimo ir balinamojo odos efekto. Apie produktą plačiau paskaityti galima "Kosmetikos DNR" bloge. Priemonė iš tiesų verta dėmesio, o didesnis produkto kiekis (40g) šį leis naudoti ilgiau nei įprastai.

Elemis Sp@ home Jasmine and Rose Hand and Nail Cream rankų kremas ypatingų ovacijų sulaukė dėl nepaprastai natūralaus rožių kvapo ir lengvos, tačiau labai prabangios konsistencijos. Šios dėka priemonė į rankų odą susigeria per keletą sekundžių, tuo tarpu rankų oda lieka švelni it šilkas. Vos po kelių akimirkų nuo kremo panaudojimo galima dirbti net kompiuteriu - klaviatūroje kremo pėdsakų nelieka. Produktas puikiai tiks daug dirbančioms ar intensyvų gyvenimo ritmą turinčioms vartotojoms.

Ir nors tikro pavasario tikriausiai dar teks palaukti, ateinantį mėnesį skelbiu naujienų mėnesiu - šio metu mėginsiu apžvelgti kaip įmanoma daugiau kosmetikos naujienų bei naujų įrankių makiažo bei odos priežiūros sferoje!

2 comments:

  1. Aš ta gumytę visada norėjau išbandyti. Ir skaičiau apie ją gerų atsiliepimų, bet vis neprisiruošiu.
    http://gabukasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Gabriele, tikrai išbandyk. Vienoje pakuotėje jų net trys - daviau likusias išbandyti draugėms. Tos kaip "pasinešė", kad dabar ieško kur pigiau ir daugiau jų nusipirkti :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite