30.4.15

ESTEE LAUDER "Double Wear Stay-in-Place" pudros apžvalga



Pakalbėkime apie didžiausią riebios/mišrios odos savininkių problemą - nuolat blizgantį veidą bei kitus nemalonius pojučius, kuriuos tenka patirti turint ne visiškai sausą veido odą. Tad ką daryti, jei norisi savo veidą matyti matinį? Be abejonės, į pagalbą atskuba makiažo priemonės, tinkančios veido pigmentų koregavimui bei turintys skirtingam veido tipui skirtus gaminius. Šį kartą panagrinėkime riebiaodžių itin mėgstamą ir  "must have" laikomą niekuomet iš mados neišeinančią Estee Lauder Double Wear Stay In Place kreminę pudrą.

Pudros privalumai - Be galo stiprus maskavimas, didelė spalvos koncentracija mažame priemonės kiekyje, iš dalies prie veido atspalvio kažkiek prisitaikantis pudros pustonis. Pakanka vos dviejų lašelių visam veidui padengti, o gaunamas efektas - itin užmaskuota oda. Itin lengva pudros konsistencija ne tik nepalieka jokio kaukės efekto, bet ir leidžia visą dieną jaustis tarytum be pudros. Ir, visų svarbiausia, visą dieną išsilaikantis pudros efektas, kuriam nebaisi net pati riebiausia oda. Net po kelių valandų, kuomet paprastai esame įpratusios pastebėti pirmuosius blizgėjimo požymius, pudra ant veido atrodo tarytum ką tik atnaujinta. Kone visą dieną išliekantis maskavimas, nepaprastai lengva konsistencija ir jokio riebalų pertekliaus! Formulėje yra apsauginiai SPF filtrai, saugantys nuo žalingų saulės spindulių poveikio, taip pat pudra aprašoma kaip tinkama jautrios odos savininkėms. Ko dar galėtų svajoti su spindinčiu veidu kovojanti mergina?

Ir visgi iki tobulo produkto yra kur tobulėti: egzistuoja keli neesminiai trūkumai, be kurių pudra būtų verta aukso. Visų pirma - itin nepatogi pakuotė. Be abejonės, visiems patinka prabangus stiklinis butelaitis su aukso detalėmis. Ir visgi stiklinė tara itin nepatogi mėgstant keliauti lėktuvu, o dozatoriaus neturintis produktas verčia daugiau laiko praleisti žaidžiant su pudros aplikacija. Tenka pakankamai privargti, kol išmokstama pasemti tinkamą kiekį produkto jo nešvaistant (be abejonės, pro tokio pločio kaklelį pudra bėga pakankamai greitai, ekonomiškumo tai tikrai neprideda), ne mažiau komplikuota aplikavimo eiga. Kadangi pudra sukurta suteikti itin matinį efektą, šios ingredientai užtikrina nepaprastai greitą pudros džiūvimą, vos susiliejus su žmogaus oda. Tad aplikuojant šį produktą negalima užsiimti jokiais pašaliniais darbais. Dar blogiau: būtina būti itin žvaliai, kad produktą spėtumėte paskirstyti tinkamomis dozėmis visose veido srityse. Pudrai padžiuvus jos išsklaidyti nepavyks jokiomis techmikomis - teliks nusivalyti visą makiažą ir visą ritualą atlikti dar kartą, tikintis, jog šį kartą spėsite apibėgti visą pudros maratoną laiku. Turiu pripažinti, kad net man greitas pudros aplikavimas kartais atrodo neįmanoma misija. Itin svarbu veido odą stipriai sudrėkinti, kad pudra veidu slystų kaip įmanoma lengviau.

Kad ir kaip bebūtų, visus trūkumus atperka išliekamoji pudros vertė ir pranašumas kone visoje kreminių pagrindų rinkoje - ilgalaikis maskavimas bei dienos metu neišlendantis veido spindėjimas. Panašu, kad merginos dėl šio produkto iš proto eina ne be priežasties. O keli maži trūkumai priverčia produktą mylėti ir vertinti dar labiau.

Produkto sudėtis: Water, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Butylene Glycol, Tribehenin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Polymethylsilsesquioxane, Methicone, Laureth-7, Xanthan Gum, Alumina, Sodium Dehydroacetate, Disteardimonium Hectorite, Cellulose Gum, Propylene Carbonate, Pentaerythrityl Tetra-Di-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol. May Contain: Iron Oxides, Mica, Titanium Dioxide.

2 comments:

  1. iš tiesų džiugu girdėti, jog ši pudra išties tokia gera kaip visos sako. ir pati sau ilgą laiką norėjau ją išmėginti, tačiau pilnas odos maskavimas ir lengva jos konsistencija sąmonėje atrodo nesuderinami dalykai, o pati sunkių, ar bent kiek ant veido juntamų pudrų tiesiog negaliu pakesti. taigi pamaniau išmėginti naująją Nars All Day Luminous Weightless pudą. apie ją taip pat girdėjau labai gerų atsiliepimų iš riebesnę odą turinčių merginų, o ir man, tai, kuri niekuomet neranda pakankamai šviesaus atspalvio savo odai, Nars pasirinkimas atrodo patrauklesnis :)


    http://mintbubbletea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Goda, lauksim atsiliepimų apie NARS :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite