26.4.15

GOLDEN SILK veido kremo su sraigių ekstraktu apžvalga


Ar teko girdėti apie sraigių ekstraktą kremų sudėtyje? Jei ne, straipsnis kaip tik jums. Šį kartą apžvelgiamas Golden Silk Natural Cosmetics "Daily Snail Cream" dieninis kremas su sraigių ekstraktu. Ir nebijokite - pačioje kremo sudėtyje sraigių tikrai nėra. Kremas gaminamas iš jų gaminamo mucino.

Tiesa, kalbant apie pačias sraiges, yra informacijos, jog propouojant sraigių šliaužiojimą ant veido odos, šių leidžiamos gleivės greitina žaizdų bei spuogų gijimą, mažina randų atsiradimo tikimybę bei saugo nuo infekcijų. Ir visgi, nepaisant nuostabių natūralių savybių, kur kas saugiau naudoti sraigių ekstrakto prisotintas priemones.

Tad kuo naudingas sraigių ekstraktas mūsų veido odai? Jame daug vitaminų (Vitamino A, C ir E), proteinų, kolageno, elastino, glikolio rūgšties bei natūralių antibiotikų. Mucine esančios sudėtinės dalelės veikia kaip biologinis aktyvatorius, kuris padeda šalinti negyvas bei pažeistas odos ląsteles, taip pat padeda atsinaujinti sveikosioms, kontroliuoja bakterijų išsiskyrimą. Ir visgi sraigių ekstrakto prisotintos odos priemonės geriausiai tinka normaliai, savo spindesį ir elastingumą praradusiai odai. Taip pat dėl kai kurių ekstrakto savybių šis priskiriamas prie antiraukšlinių priemonių. 

Golden Silk dieninis kremas be galo malonios konsistencijos, lengvai įsigeriantis į odą ir nepaliekantis jokio riebumo jausmo, kuris itin aktualus miršios/riebios odos savininkėms. Didelis kremo tūris leidžia netaupant dosniai aplikuoti priemonę ne tik veido zonoje, bet ir ant kaklo. Kremas susigeria itin greitai, oda lieka paruošta rytiniam kreminės pudros sluoksniui. Įdomu tai, kad šis suteikia matizuojantį efektą - oda dienos metu išskiria kur kas mažiau riebalų, nei įprastai. Kremas pažymėtas kaip natūralus bei ekologiškas, tad jame nėra jokių odą dirginančių sudėtinių dalių.

Svarbu paminėti, jog skirtumas tarp dieninio ir naktinio kremų iš tiesų nedidelis - paprastai šie skiriasi vienu vieninteliu faktoriumi - apsauginiais SPF filtrais, kurių nėra naktiniuose kremuose, tačiau kurie privalomi dieniniams. Kita vertus, visuomet smagu žinoti, jog egzistuoja itin natūralių ir ekologiškų būdų kovoti su uždegimais bei žaizdelėmis - tiek dienos, tiek nakties metu.

Apžvelgto Golden Silk kremo sudėtyje nėra parabenų, fenoksietanolio (Phenoxyethanol), kurio paprastai nesunku aptikti didžiojoje dalyje populiariųjų veido kremų (tai - konservantas, padedantis produktui išlikti tinkamam naudoti ilgesnį laiką), taip pat ženklas savo gaminių nebando ant gyvūnų. Kremas parduodamas adresu groziosimfonija.lt (50ml talpos kaina 12 Eur). Ar vertas dėmesio? Neabejotinai taip - kainos ir kokybės santykis stulbinantis!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite