7.4.15

LUSH "YUMMY MUMMY" kūno kondicionieriaus apžvalga


Kai kalba pakrypsta į labiausiai šventėmis bei ypatingomis progomis besirūpinančią higienos parduotuvę Lietuvoje, pirmoji mintis, ateinanti į galvą - neabejotinai LUSH. Pastaroji pasirūpino ne tik be galo žavia kūno burublų kolekciją Velykoms, tačiau nepamiršo ir motinos dienos.

Motinos dienos proga ženklas siūlo nemažai skirtingos paskirties kūno produktų, tačiau į akis labiausiai krito du - Yummy Mummy kūno kondicionierius ir pastelių spalvos Yummy Mummy prausimosi gelis.

Yummy Mummy kūno kondicionierius - pakankamai didelė inovacija prausimosi industrijoje.  Priemonė sukurta ypatingai laiką tausojančiai bei sau dėmesio skirti nespėjančiai moteriai, kurios gyvenime esti daugiau prioritetų nei gardžiai kvepiantys losjonai, muilai ar kitos parfumerinės priemonės. Pastarasis produktas skirtas kūno prausimui, nešvarumų pašalinimui, tačiau tuo pačiu ir odos puoselėjimui bei minkštinimui. Tikriausiai nėra geresnio būdo taupyti savo laiką vonioje, nei naudoti kūno kondicionierius - pastarieji ne tik prausia, bet ir maitina. Panaudojus tokios paskirties produktą papildomai nereikia aplikuoti jokio losjono ar kūno sviesto: oda lieka pakankamai minnkšta,švelni ir pamaitinta. Vienintelis produkto minusas - produkto sudėtyje esantys kvapikliai, kurie gali dirgingti jautrios odos ar uoslės savininkėms. Kvapas iš tiesų labai stiprus (saldžios karamelės), tad patikti gali ne visiems. Ir nors produktas dedikuotas nuolat skubančioms mamoms, galiu garantuoti, kad šis patiks kiekvienai minutes skaičiuojančiai merginai. 

Produkto sudėtis: Water, Fair Trade Almond Oil, Glycerine, Fair Trade Organic Cocoa Butter, Stearic Acid, Murumuru butter, Perfume, Triethanolamine,  Fresh Strawberry Juice, Geranium Oil, Brazilian Orange Oil, Tonka Absoolute, Cetearyl Alcohol, Limonele, Amyl Cinnamal, benzyl Alcohol, Citral.

Yummy Mummy prausimosi gelis pasižymi ne mažiau stipriu miško žemuogių kvapu. Ir nors sudėtis nėra pati blogiausia - kvapiklis ir vėl kiša koją jautresnėms vartotojoms. Įdomju tai, jog naudojimosi instrukcijos priemonę inicijuoja naudoti ne tik kūno, bet ir plaukų prausimui. Plaukams šio naudoti nepatarčiau - priemonė ant plaukų sunkiai putoja, pakankamai sudėtingai išsiplauna, o riebesnių plaukų švarai užtikrinti kondicionuojamasis dušo gelis tikrai ne pati geriausia išeitis. Kita vertus - prausiantis kūną visų šių minusų nesijaučia. Ir visgi, kasdieniam kūno prausimui prausimosi gelis pasirodė kiek per brangus (100 g. kainuoja apie 8 eur).

Produkto sudėtis: Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodum Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Perfume, Propylene Glycol, Geranium Oil, Brazilian Orange Oil, Tonka Absolute, Carrageenan Extract, Titanium Dioxide, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Colour 17200, Colour 42090, Snowflake lustre, Methylparaben.  

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite