21.5.15

NARCISO RODRIGUEZ "NARCISO" kvepalų apžvalga


Pojūčiai atsiranda užuotus, palietus, pamačius, paragavus. Ir net dabartiniame vizualiųjų raiškų kibernetiniame pasaulyje vis dažniau norisi ne tik pamatyti, tačiau ir pajausti, užuosti. Dėl šios priežasties kvepalai ir juslė vis dar lieka vienas geriausiai pojutį atskleidžiančių veiksnių. Kas geriau apibūdins moters charakterį, nei jos skleidžiamas kvapas? Kartais kvapas atskleidžia ne ne vieną charakterio pusę, o visą pluoštą skirtingų emocijų, esminių būdų bruožų bei charakterio ypatybių.  Taip taip, šiandienos tirada ir vėl apie kvepalus, o konkrečiai - Narciso Rodriguez - Narciso aromatą moterims.

Gerai žinomas mados dizaineris Narciso Rodrigues į kvepalų pasaulį su trenksmu įsiveržė dar  2003 metais, išleisdamas tuometinį "For Her" bestselerį - muskusu bei energija pulsuojantį  aromatą moterims. Tuometinis itin minimalaus dizaino bei pavadinimo produktas nušluostė nosis didiesiems kvepalų gamintojams ir leido N. Rodriguez patogiai įsitaisyti dekoratyvinės kosmetikos stenduose bei grožio industrijoje.

Ir štai, po gero dešimtmečio, 2014 rugsėjį grožio rinką sudrebina dar vienas Rodriguez kurtas aromatas moterims - "Narciso". Reikia pripažinti, jog originalumo šiam dizaineriui netrūksta - viskas sukasi aplink tą pačią ašį. Minimalistinis kubelio formos buteliukas, pavadinime esantis kūrėjo vardas ir jausmingas pojūtis - visa, ko reikia, norint gaminiui įsitaisyti rinkoje mažiausiai dešimtmetį, o kvapui tapti firminiu aromatu bei užsitarnauti niekuomet neblėstančią pirkėjų paklausą. Kvepalų reklaminiu veidu pasirinkta pasaulinio lygio modelis Raquel Zimmerman kvapui suteikia dar daugiau neformalios elegancijos bei jausmingumo.

Narciso kvapas - muskinis, su rožių bei baltosios gardenijos priemaišais. Bazinėmis natomis išlieka mediena, juodasis ir baltasis kedras bei kvapuusis auksabarrzdis  (angl. vetiver). Kvapo kompozicija be galo keista - pauosčius sunku pasakyti, jog kvapas skanus. Tačiau jo netobulumas verčia jį išskirtiniu ir.. be proto patraukliu. Aprašomų kvepalų patrauklumas, daugelio aplaustų vyrų nuomone, pasireiškia kaip geras afrodiziakas. Kvapas turi ypatingai stiprų fizinį potraukį. Tačiau tokia priešingos lyties reakcija - anoks stebuklas - pats kūrėjas kvepalus apibūdina kaip vieną stipriausių gundymo ginklų. Tik šiuo atveju tai - jau nebe marketinginis triukas ar žodžių žaismas, kvepalai iš tiesų turi magiškų gundymo galių.

Norint įsijausti į Narciso kvapą vieną kartą jų pauostyti nepakaks. Prie kvapo reikia priprasti. Po pirmojo karto apims keistas jausmas, tačiau po kelių akimirkų jį užuosti norėsis dar ir dar ir dar. Ir ne dėl to, kad kvapas būtų patrauklus, o dėl to, kad jo išskirtinumas traukia it magnetas. Kvepalai patiks visoms, kurios kvape ieško savęs ir nebijo eksperimentuoti net tik asmeniniame stiliuje, savo asmenybę atspindinčio aromato paieškose.

2 comments:

  1. "Narciso" kvepalai man naujas atradimas. Gavau dovanų nuo vyro, bet aromatas iš karto pakerėjo. :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous2.9.16

    Daug kvepalų. yra kur prie jų kvapo reikia priprasti, Narcico vini iš tokių.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite