23.5.15

TBS "Mojito" riboto leidimo kūno priemonių kolekcija


Trečiadienio vakarą GO 9 prekybos centre skambėjo egzotiški būgnai, Karibų bangos ir kvepėjo mojito kokteliai. Sąmyšio kaltininkas - The Body Shop parduotuvėje vykęs naujos riboto leidimo kolekcijos pristatymas. Susitikimo metu buvo pristatyti naujieji "Mojito" kvapo kūno priežiūros produktai ir potencialus šios vasaros bestseleris - kūno šerbetas. Renginio metu taip pat buvo atliekamos laikinosios tatuiruotės - Lietuvoje šis stebuklingas aksesuaras sparčiai populiarėjanti retenybė (įsigyti galite Gold Boho Tatoo internetinėje parduotuvėje), tačiau akivaizdu, kad iki pirmųjų vasaros dienų apie šį stebuklingą būdą pasipuošti žinos kone visa Lietuva!

Tačiau grįžkime prie renginio priežasties - "Mojito" kolekcijos kūnui. Ne paslaptis, kad daugelis merginų alkoholiniais gėrimais mėgaujasi ne dėl alkoholio teikiamo efekto, o dėl kvapo bei skonio. Ironiška, tačiau šį artą gamintojai sugebėjo nepaprastai taikliai atkartoti Mojito alkoholinio gėrimo kvapą - labai natūraliai kvepiantis laimas, susipynęs su mėtų gabalėliais, aplietas ruduoju cukrumi. Būtent taip kvepia naujasis TBS produktas. Net ir tas, kurios iki šiol  The Body Shop produkcijos purtėsi dėl pernelyg intensyvių ir ne visuomet labai natūralių kvapų, ši kolekcija turėtų maloniai nustebinti.

Kolekciją sudaro keturi produktai - daugelio pamėgtas riebios konsistencijos kūno sviestas, savo tekstūrą iš kreminės į gelinę pakeitęs kūno šveitiklis, lengvas kūno tonikas bei kūno šerbetas. Pastarasis apibūdinamas kaip vienas didžiausių vasarinių atradimų, o laikant šį šaldytuve produktas tampa šerbetinių ledų konsistencijos, juokais gamintojai šį produktą vadina ledais kūnui. Kūno tonikas - dar viena be galo įdomi naujiena. Pastarasis - tarytum kūno kvepalai, skirti atsigauvinti ir mėgautis nedideliu kiekiu aromato, nepersūdant aromatų mišinio skirtingais skoniais ir poskoniais.  Visi keturi produktai turi vienodą, nuodėmės verto kvapo statusą.

Straipsnio priežastis - ne apžvalginė, o pažintinė, iki kol pavyks įsigyti labiausiai patikusius produktus, nuoširdžiai raginu keliauti išmėginti naujų potyrių į artimiausią The Body Shop parduotuvę - aromatą pamils visos, mėgstančios saldžiarūgščius citrusinius kvapus bei tropikus.         

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite