9.7.15

di palomo "white grape" kūno ir rankų losjono apžvalga

"di palomo" - gerai žinomas itališkas prekinis ženklas, kurį pirmą kartą pažinti padėjo prieš keletą metų plačiai paplitusios Adorebox grožio dėžės. Nuo to karto ženklas užsitarnavo ilgalaikę pagarbą, tačiau dėl pakankamai aukštos kainos ir kablaus produktų įsigijimo proceso apie šiuos teko kuriam laikui pamiršti.

Pati "di palomo" kosmetika sudaryta iš 4 nuostabių kvapų, įmonė specializuojasi kūno ir vonios priežiūros priemonių kūrime. Kaip ir pridera Italijai, visi produktų kvapai ypatingai intensyvūs, ilgai išlieka ne tik aplikacijos metu, bet ir po jos. Produktai pasižymi elegantiškomis, neperkrautomis pakuotėmis ir lengvu šių naudojimu.

Šį kartą "di palomo" prekinį ženklą atgaivino lietuviškasis feelunique prekinių ženklų tarpininkas ir visų grožio gerbėjų draugas "Grožio draugas", savo racione turintis ne vieną dėmesio vertą grožio ženklą.

Po padidinamuoju stiklu -  "White Grape" kūno losjonas su baltosiomis vynuogėmis ir alavijais. Šis pasižymi be galo lengva per kelias akimirkas į odą įsigeriančia konsistencija. Kūnas po priemonės aplikavimo nelieka lipnus, vos po kelių sekundžių galima rengtis drabužius ar užsiimti kasdieniais reikalais.
Losjonas turi itin stiprų kvapą, kuris gali patikti ne visiems.   Produkto odos puoselėjimo funkcijos tikėtis nederėtų  - losjonas neatstos nei kremo, nei sviesto ar aliejaus, tad ir šio veikimas daug lengvesnis bei mažiau maitinantis odą. Priemonė turi ir šviesiąją pusę - multifunkcionalų veikimą - losjoną ir kvepalus viename, mat aromatas toks intensyvus, jog apie papildomą kvepąlų aplikaciją teks pamiršti.

Ar rekomenduoju? Tik tuo atveju, jei ieškote parfumuoto kūno losjono, o ne kūną minkštinančios ar puoselėjančios priemonės.  Kaina 12 eur (250ml), įsigyti galima internetinėje parduotuvėje Grožio Draugas.

Produkto sudėtis: aqua (0), paraffinum liquidum, glyceryl stearate se, petrolatum, cetearyl alcohol, steareth-21, prunus amygdalus dulcis (sweet almond oil), parfum, steareth-2, phenoxyethanol, carbomer, disodium edta, benzoic acid, sodium hydroxide, benzyl salicylate, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde,dehydroacetic acid, butylphenyl methylpropional, glycerin,linalool, alpha isomethyl ionone, citronellol, ethylhexylglycerin, polyaminopropyl biguanide, aloe barbadensis leaf (aloe vera) extract, vitis vinifera (grape) extract, hydroxycitronellal,limonene, geraniol, potassium sorbate, sodium benzoate

3 comments:

  1. As esu bandziusi si losjona, tai man labai patiko ir konsistencija, ir kvapas :) Kadangi mano kuno oda nera labai sausa, tai man drekinimo visiskai pakako, o kvapa tai dievinau :)

    SIMPLY MAGNIFIQUE

    ReplyDelete
  2. Karolina, iš tiesų įdomu. Turėjau kito kvapo dušo žėlė, buvau labai patenkinta. :)

    ReplyDelete
  3. Monika, Na kvepia iš tiesų kaip kvepalai :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite