27.10.15

Pirmadienio pasirinkimas: Oriflame Giordani Gold

 

Pirmadienio įkvėpimai vėluoja beveik parą, mat kartais savaitgaliai užsitęsia ilgiau, nei planuota, tad savaitę tenka pradėti antradienį. Šios savaitės įkvėpimuose pamokymas apie tai, kad ne viska auksas, kas auksu žiba - ir atvirkščiai - nei žmonių, nei priemonių nereiktų vertinti pagal pirmą įspūdį.

Šiandienos objektas - Oriflame Giordani Gold nagų lakai Intense Shine Nail Lacquer. Kodėl? Nes ne vienai grožio mylėtojai Oriflame vis dar asocijuojasi su nekokybiška vidutiniokiška dekoratyvine kosmetika, tinkančia tik jaunesnio amžiaus merginoms iki galo nesusipažinusioms su tikrais produktais. Pastarieji Giordani Gold nagų lakai įrodė visų laikų patarlės tinkamumą nespręsti apie knygą iš jos viršelio.

Nepaisant prastokos Oriflame prekinio ženklo patirties ir ataskonio, besidriekiančio paskui šį vardą, priemonės iš tiesų puikios kokybės, greitai džiūsta ir atrodo dailiai net pirmojoje kosmetikos produktų lentynėlėje!

Tad kosmetikoje kaip ir tikrame gyvenime - prieš teisdamos ar smerkdamos pasikliaukime blaiviu protu ir auksine logika. Ne tik gyventi bus lengviau, bet ir gyvenimas įgaus daugiau spalvų bei patirčių!

2 comments:

  1. Anonymous28.10.15

    labai grazios spalvos :))

    https://gabrielevys.wordpress.com/

    ReplyDelete
  2. Gabriele, spalvos iš tiesų geros ir intensyvios, galbūt šiek tiek rausvoji mažiau pigmento turi, nei norėtųsi. :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite