21.4.16

Artistry "Hydra V" odos priežiūros linijos apžvalga

Nors apie "Hydra-V" odos priežiūros priemones didysis bumas praūžė dar 2015 metų rudenį, priemonių nepavyko išmėginti dėl atstumo tarp Lietuvos rinkos ir mano gyvenamosios vietos Pietų Korėjoje. Ir nors kai kurie Artistry produktai pagaminti Japonijoje, visgi Azijoje šių įsigyti nebuvo galimybės - teko laukti grįžimo į Europą. Grožio mugės "Pelenė" metu pavyko atrasti "Artistry" stendą, o už šio stovėjo nepaprastai graži, mamos amžiaus moteris. Moters entuziazmas ir nuoširdus pokalbis (fakto, jog esu tinklaraštininkė moteris nežinojo, ši su manimi bendravo kaip su paprasta potencialia pirkėja, tiesa, atrodančia itin studentiškai). Trumpai persimetusios pora žodžių, apžvelgusios tuo metu stende buvusį asortimentą sutarėme susitikti kitą kartą, kuomet ši galės skirti man daugiau laiko. Artistry atstovė pažadėjo odos būklės tyrimą, tad su nekantrumu teko laukti šios skambučio. 

Nuo mūsų susitikimo praėjus gerai savaitei skubu pasidalinti gauta informacija ir įspūdžiais iš turėto odos būklės nustatymo. Tyrimo metu paaiškėjo, jog mano turima oda - visiškai mišri, tačiau tuo pačiu šiai reikalingas nuolatinis drėkinimas ir puoselėjimas (mišrios odos simptomai). Taip pat susitikimo metu dar kartą įsitikinau tonikų svarba - po tyrimo galėjau išmėginti bet kuriuos norimus produktus - nuo odos prausimo ir valymo, kaukių, tonikų, losjonų bei dieninių kremų ir dekoratyvinės linijos. Prieš tepant kaukę atstovė į delnus įpylė dosnų toniko kiekį, likau kiek nustebusi, mat įprastai toniką buvau įpratusi naudoti po odos plovimo prieš veido kremą ir serumą. Paaiškėjo, jog įmonės nuomone losjoną/toniką būtina naudoti net prieš kaukę, mat tokiu būdu kaukė giliau įsiskverbia į odos audinius.

Kalbant apie tinklinio marketingo prekinius ženklus, į šiuos vis dar žiūriu nepatikliai, tačiau pastarųjų dviejų metų patirtis naudojant Artistry priemones nuo pigmentinių dėmių (tuos pačius produktus teko įsigyti net du kartus, nors įprastai esu linkusi smalsauti ir ieškoti naujų priemonių). Tad šį kartą dar prieš gerą mėnesį nutariau išmėginti Hydra-V linijos produktus, linijos pristatymas garsiai nuskambėjo viešoje erdvėje, tad vartotojiškas smalsumas nugalėjo - nutariau išmėgingi drėkinamąjį gelį "Refreshing Gel", kiek riebesnį kremą "Nourishing Gel Cream" ir serumą "Vital Skin Serum Concentrate".

Pagrindinė priemonių paskirtis - maksimalus odos drėkinimas, lengvas ir odos neapsunkinantis poveikis, odos paruošimas dekoratyvinės kosmetikos aplikacijai. Visi trys aprašomi produktai pasižymi tokiu pačiu, vos juntamu kvapu, kurį nesunkiai galima priskirti aukštesnės klasės priemonių kategorijai.

Priemonės ypatingai lengvos tekstūros, tinkančios net riebiausią veido odą turinčioms vartotojoms. Oda dienos metu kiek mažiau riebaluojasi ir blizga (be abejonės, tai stipriai priklauso ir nuo naudojamų kosmetikos priemonių).  Produktų išeiga reikalauja didesnių diskusijų - nors pristatymo metu teko išgirsti, jog produktai labai skalsūs ir vienos pakuotės pakanka metams, mano asmeninė patirtis (teko sunaudoti Ideal Radiance liniją net du kartus) rodo, jog produktai naudojasi kur kas greičiau, galbūt dozavimo klausimų pakanka ir itin mažo kiekio priemonės, visgi norint odai suteikti dosnesnį efektą rekomenduoju negailėti priemonės - man vienos linijos priemonių pakako dviems - trims mėnesiams produktus naudojant du kartus per dieną.

Šį kartą rekomendacijas norėčiau išreikšti ne tik konkretiems produktams, bet ir prekiniam ženklui - kadangi tinklinio marketingo kosmetika vis dar daugeliui kelia daug klausimų, tikiu, jog ši rekomendacija gali būti reikšminga. Artistry veido priežiūros priemonės vertos ypatingo dėmesio ir rekomendacijų, kol kas neteko išmėginti nė vieno netikusio ar nepatikusio produkto, dekoratyvinės kosmetikos asortimentas ir veikimas man asmeniškai nesukėlė jokių jausmų - už panašią ir dar žemesnę kainą galima įsigyti kur kas geresnį efektą suteikiančių priemonių (jei reikėtų pasirinkti - ko gero vietoj Artistry rinkčiausi kai kurias Essence, Catrice, Rubby Rose priemones), vitaminų ir maisto papildų asortimentas tikrai platus, tačiau šių veiksmingumas vis dar kelia šiokių tokių klausimų.

Įrašo pabaigoje noriu dar kartą priminti, jog priemones vertinti reikėtų kaip įmanoma objektyviau - prieš teiginį apie šių veiksmingumą arba jo nebuvimą reikėtų apsvarstyti ne tik pačius produktus, bet ir aplinkinius rodiklius kurie galėjo turėti įtakos mūsų odos būklei bei reakcijai į naujas priemones. Grožio industrijoje vienos tiesos nėra, ko gero niekuomet šios atrasti ir nepavyks, tad į šią industriją ir naudojamas priemones reikia žvelgti itin kritiškai ir įvairiapusiškai.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite