30.4.16

Artistry "Signature Color" akių šešėlių ir skaistalų apžvalga

Artistry - Amway tinklinio marketingo prekiniam ženkliu priklausanti dekoratyvinės ir kasdienės kosmetikos linija, apie kurią ne kartą teko skaityti tinklaraštyje Ypatingai didelę dozę pagyrų teko skirti odos priežiūros linijoms "Ideal Radiance" (kitas straipsnis čia ), taip pat nemažą pagarbą teko atiduoti ir naujausiai odos priežiūros linijai "Hydra V". Būtent pastarojo straipsnio metu teko išreikšti nepasitikėjimą šio prekinio ženklo parduodama dekoratyvine kosmetika. Dėl šios priežasties į dekoratyviosios kosmetikos lentynėlę norėjosi pažiūrėti atidžiau - galbūt kai kurie faktoriai dėl tam tikrų priežasčių tapo mažiau matomi ir tiesiog nublanko prieš odos priežiūros priemones.

Šį kartą tenka apžvelgti naujausios dekoratyvinės kosmetikos kolekcijos priemones iš "Signature Color" linijos. Liniją sudaro akių šešėlių kvartetas, skaistalai ir akių pieštukas. Įdomu tai, jog kolekcija pristatoma nestandartiškai - šioje esanti plastikinė dėžutė parduodama atskirai, tačiau yra universali bet kuriam produktui, tad tinka tiek šešėliams, tiek skaistalams. Tokiu būdu sutaupoma ne tik papildoma vieta kosmetinėje, bet ir nemaža pinigų suma.

Akių šešėlius galima pasirinkti iš penkių skirtingų kvartetų variantų (apžvalgoje aprašomas - Spice Bronze variantas). Tuo tarpu skaistalai turi net šešis atspalvius (turimas atspalvis - Soft Rose).

"Signature Color" Akių šešėlių komplektacija sukurta genialiai - kiekviename kvartete galima atrasti tarpusavyje puikiai derančias spalvas, produktas patiks visoms natūralesnį ar standartinį šventinį makiažą mėgstančioms grožio aistruolėms, su bet kuriuo iš produktų puikiai pavyks išgauti ryškesnį ar ne tokį ryškų dūminį makiažą, mat kvartetas sudarytas iš šviesą atspindinčios šviesios perlamutrinės spalvos, pereinamojo neutralaus atspalvio, gyvinančio ir pagrindinį elementą suteikiančio dramatiško atspalvio ir užbaigimui bei šešėliavimui reikalingo tamsaus šešėlio. Turima Spice Bronze paletė nepaprastai gražiai derinasi prie bet kokios spalvos akių, gerai žiūrisi tiek dienos metu, kuomet norisi neutralaus, tačiau tuo pačiu metu efektyvaus makiažo, tiek vakare, kuomet galima dėvėti ryškesnes ir tamsesnes spalvas - viskas priklauso nuo makiaže naudojamų proporcijų bei šviesios ir tamsios spalvos balanso. Spalvos puikiai pigmentuotos, lengvai sklaidosi, o taip pat puikiai išsilaiko dienos metu be šešėlių pagrindo.

"Signature Color" Skaistalai - ne mažiau nustebinęs produktas. Priemonė lengvai tepasi, sklaidyti šią taip pat nėra sudėtinga. Atspalviai tokie neutralūs, jog šių padauginti ko gero nepavyktų. Ir nors pigmentacija atrodo stipri, aplikuojant produktą ant odos itin didelio pigmento ši nepalieka. Tai - ypatingai svarbu dažantis prieblandoje ar po dirbtiniu apšvietimu. Skaistaluose yra šiltos auksinės spalvos žėručių, kuri suteikia veidui ir visam makiažui gaivumo. Priemonės kokybei priekaištų nėra, tačiau didelį nusivylimą kelia daug vietos užimantis įpakavimas ir sąlyginai mažas kiekis produkto (tik 3g.). Ir nors didesnis skaistalų kiekis nėra reikalingas, mat pastarieji naudojasi skalsiai ir taupiai, visgi nešiotis tokius kosmetinėje būtų tiesiog pražūtis. Kita vertus - pakuotė labai dailiai žiūrisi ant kosmetinio stalelio.

Šio pavasario "Signature Color" kolekcija iš tiesų įspūdinga ir universali bei tinkanti ne tik šiam pavasariui, bet ir bet kuriam kitam metų laikui. Laikui nepavaldžios spalvos, dailus (nors nebūtinai ekonomiškas) įpakavimas ir stebinanti kokybė.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite