15.4.16

Dove "Intensive Repair treatment mask" plaukų kaukės apžvalga

Dove plaukų priežiūros produktams savo kainos kategorijoje ko gero lygių nėra - dėl žemos priemonių kainos ir lengvo pasiekiamumo kone bet kurioje maisto parduotuvėje produkai tampa dar labiau vertinami įprastiniame gyvenime, kuomet į plaukų puoselėjimą nesinori investuoti didelės pinigų sumos.

Šiandien apžvelgsime "Intensive Repair" linijos plaukų kaukę, skirtą pažeistiems plaukams. Produktas teigia maitinantis gilesnius plauko sluoksnius ir padedantis atkurti net labai pažeistą plauko struktūrą. Taip pat instrukcijose nurodoma kaukę plaukuose laikyti 3-5 minutes, tačiau naudoti ne dažniau nei kartą per savaitę, kuomet plaukams reikia papildomos pagalbos.

Teko girdėti, jog Dove plaukų kaukės sulyginamos su garsiuoju Macadamia kultiniu plaukų priežiūros produktu. Pastarasis, tiesa, sudėtyje turi įvairių rūšių silikonų, kurie plaukus padaro švelnius ir glotnius. Dove savo ruožtu sudėtyje taip pat turi silikono, tačiau šis parašytas kone pačiame sąrašo gale, tai reiškia, jog priemonėje silikono koncentracija yra nedidelė. Ir visgi, ingredientų faktorių vertinant priemonę norėčiau palikti nuošalyje, mat vertinant tik ingredientų sąrašą ir neturint atitinkamos edukacijos apie elementų sąveiką tarpusavyje šios diskusijos tampa bergždžiomis. Taip pat nė vienas mūsų negalime žinoti, kokia proporcija iš tiesų buvo panaudota kuriant vieną ar kitą gaminį, nes tai - komercinė prekinio ženklo paslaptis.

Kaukė turi labai malonų kvapą, šis ant plaukų išlieka panašų laiko tarpą, kaip ir naudojant kitus Dove plaukų produktus (išsiplovus priemonėmis galvą iš ryto, vakare plaukai vis dar maloniai dvelkia švarau ir gaivumu). Produktas plaukus iš tiesų paverčia itin glotnais ir švelniais. Taip pat jaučiamas nežymus purumo efektas. Kaip ir nurodyta instrukcijose, produktu piktnaudžiauti nereikėtų, mat šis gali riebinti ir apsunkinti plaukus naudojant priemonę pernelyg dažnai.

Nereikėtų pamiršti, jog poveikis ir efektas bus matomas ir juntamas tol, kol priemonės bus naudojamos, o geriausiam rezultatui pasiekti geriausia būtų naudoti ir kitus komplimentuojančius produktus t.y plaukų šampūną ir kondicionierių - ši taisyklė galioja ne tik plaukų, bet ir veido priežiūros priemonėms. Būtent gamintojai ir cheminius junginius išmanantys žmonės žino, kokie produktai ir kokios medžiagos geriausiai papildo viena kitą suteikdamos maksimalų rezultatą.

Ar rekomenduoju? Taip taip ir dar kartą taip. Rekomenduoju išmėginti ne tik kaukę, bet ir šampūną bei kondicionierių iš "Intensive Repair" linijos. Būtent šiomis priemonėmis šiuo metu labiausiai džiaugiasi mano plaukai ir būtent šias priemones mielai įsigyčiau šioms pasibaigus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite