18.4.16

Dove "Purely Pampering" puoselėjamosios dušo žėlės apžvalga

Apie Dove Purely Pampering kūno priežiūros priemones rašyti tenka jau nebe pirmą kartą. Kaskart prisiminus, jog tai tėra higienos priemonė, apie kurią kalbėti galbūt nė neverta tenka prisiminti, jog būtent kūno prausiklių dilema neretai iškyla parduotuvėje renkantis naują produktą - kadangi tai - nėra stipriai su grožio industrija susijęs produktas, šio pasirinkimą neretai stipriausiai įtakoja tuo metu pasirodęs malonus aromatas arba palanki kaina parduotuvėje.

Kad ir kaip bebūtų, asmeninė patirtis byloja, jog būtent Dove prausimosi priemones rinktis norisi dažniausiai. Tam yra kelios priežastys - malonūs, tačiau neerzinantys aromatai, ypatingai prieinama kaina, dažnai taikomos  nuolaidos ir akcijos pardavimo vietose ir geniali pardavimo lokacija - produktus galima sutikti kone kiekvienoje maisto prekių parduotuvėje.

Jau teko aptarti "Go Fresh" prausimosi priemonę, taip pat aptarti tos pačios priemonės naujai atsiradusius aromatus "Go Fresh Green Tea" ir "Go Fresh Blue Fig". Iš "Purely Pampering" linijos teko išmėginti švelninantį kūno losjoną, o šį kartą apžvalgos objektu tapo ypatingai unikalaus kvapo "Purely Pampering" puoselėjanti dušo žėlė su grietinėle ir bijūnais. 

Turiu pripažinti, jog grietinėlės egzistencija aromatų sąraše - nėra tai, ko ieškau rinkdamasi naują priemonę prausimuisi. Grietinėlė neretai asocijuojasi su itin saldžiu, pieno kvapą turinčiu kvapu. Būtent tokių neretai stengiuosi vengti, o vietoj jų esu linkusi rinktis gaivius ir energizuojančius aromatos.

Kad ir kaip bebūtų keista, minkštas grietinėlės aromatas tinkamai derinasi prie švelnaus ir gėlėto bijūnų žiedų kvapo. Pastarieji suteikia dar niekuomet nepatirtą parfumerinį pojūtį, ir nors kvapas nieku gyvu nebus vienas tų "energizuojančių" ar "motyvuojančių" kvapų, šį išmėginti tikrai verta, o idealiausias naudojimo laikas - vakaras, kuomet norisi ramybės, švaros ir lengvos romantikos.  Įdomu tai, jog "Purely Pampering Peony & Sweet Cream" kūno prausiklių švelnūs aromatai buvo įkvėpti aukščiausios kokybės tendencijų bei kvapų ekspertės Ann Gottlieb. Ši aromatų kūrėja per 20 metų trukusį kūrybos laikotarpį taip pat prisidėjo prie garsiausių mados namų kvepalų - Dior, Marc Jacobs ir Calvin Klein. Ir nors tikėtis glamūro žėlės pakuotėje būtų tiesiog naivu, visgi reikia pripažinti, jig priemonė kvepia unikaliai.

Galutinis efektas - kaip visuomet - švariai nuprausta oda, lengvas, tačiau pakankamas odos drėkinimas ir minkštinimas. Priemonę naudojant kaip plaukų šalinimą lengvinantį produktą oda nelieka sudirgusi ar išsausėjusi nuo skustuko. Tai - nemažas pliusas, mat produktas kur kas pigesnis nei daugelis plaukų šalinimui skirtų priemonių.

Ar rekomenduoju? Kaip visuomet - rekomenduoju visą Dove kūno priežiūros liniją, priklausomai nuo prioritetų kvapams - naujasis "Purely Pampering" labai patiks saldžių kvapų gerbėjoms, taip pat toms, kurios ieško minkšto ir švelnaus aromato, apgaubiančio po maudynių duše.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite