10.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Nėra geresnio būdo papasakoti apie įsimintiniausius praėjusios savaitės įvykius nei apžvelgiant tuo periodu padarytas nuotraukas. Instagram paskutiniu metu tapo pačiu lengviausiu būdu pasidalinti kasdieniais džiaugsmais ir įspūdžiais neįpareigojant savęs šiuos nuodugniai aprašyti.

Praėjusi savaitė prasidėjo nepranykstančiomis nuotaikomis ir prisiminimais iš savaitgalį praūžusios Rygos Madų savaitės, kurios metu pavyko susipažinti su naujausiomis Maybelline madų tendencijomis, kosmetikos produktais ir pasikonsultuoti dėl šių naudojimo su profesionalais.

Tiesa, praleidus praėjusios savaitės asmeniškumus norėtųsi dar kartą prisiminti skrydį nepakartojamą skrydį sraigtasparniu, Kino Pavasario premjeras, Body Talk ir You & Oil renginį, masažą Nidos Kopose, išankstinę HM kolekcijos peržiūrą, Urban Decay vakarėlį ir pažintį su Konjac Sponge valomosiomis kempinėlėmis.

Tuo tarpu grįžtant į šios savaitės reikalus - RITUALS šį ketvirtadienį pristatė naują Sakurų kolekciją. Tiesa, pastaroji - anokia naujiena RITUALS asortimente, mat pasikeitė tik pakuočių dizainas, tuo tarpu patys gaminiai liko tokie patys. Tačiau parduotuvėje naujienų pristatymo metu buvo atliekamos nemokamos atpalaiduojančiosios procedūros, tarp jų - ir atpalaiduojantis rankų masažas, kurį nesunkiai galima atlikti namuose.

Taip pat šią savaitę teko sudalyvauti tarptautinėje grožio industrijos parodoje "Pelenė". Į šį renginį paskutiniais metais keliauti pavyksta iš solidarumo pačiai idėjai, o ne dėl paties renginio kokybės - parodoje susiburia didžiulis kiekis grožio gamintojų, distributorių ir pardavėjų; parodos metu dažnai taikomos nuolaidos kone visai produkcijai, tačiau išsirtinio dėmesio iš pardavėjų tikėtis nereikėtų,  visgi renginys - masinis, žmonių susirenka tiek pat, kiek galima tikėtis Kaziuko Mugėje, tad natūralu, jog ramybės ar elegancijos šioje vietoje rasti nė su žiburiu nepavyks. Ir visgi, iš mugės pavyko parsivežti porą grožio gėrybių, tačiau apie jas - kitą savaitę. 

Šios savaitės bomba - šeštadienį vykusios atviro Muay Thai varžybos, kuriose dalyvauti teko ir pačiai. Turiu pripažinti, jog tai neabejotinai buvo vienas daugiausiai emocijų kėlęs momentas. Ir nors po šių varžybų neabejotinai teko atlaikyti milžinišką emocijų antplūdį, begalę prieštaringų minčių apie savo pačios egzistenciją ir tai, ko noriu šiame gyvenime, turiu įtarimo, jog ši patirtis - nors ir pirmoji, tačiau ne paskutinė.

Iš tiesų šio įrašo prasmė - parodyti, jog žmogus sugeba padaryti tiek, kiek pats nusprendžia. Visa tai - ne laiko, o prioritetų ir laiko panaudojimo bei planavimo klausimas. Visa, ką turime - turime kitų, atsisakytų dalykų sąskaita. Ką naujo atneš ateinanti savaitė? Nežinia, tačiau akivaizdu, jog liūdna nebus.

Bučkiai,
uogintaitė

1 comment:

  1. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Fantastic read. Best gluta injection price service provider

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite