16.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Kaip ir kiekvieną savaitę smagu savo savaitę apžvelgti iš paukščio skrydžio arba.. instagram paskyros. Reikia pripažinti, jog ši savaitė dideliu skaičiu renginių nepasižymėjo, tad ir pasakojimas šį kartą bus trumpas. 

Savaitė buvo aktyvi darbuose, bokso salėje, universitete ir kituose asmeniniuose gyvenimo laukuose. Tuo tarpu iš grožio pasaulio pavyko išmėginti kitą mėnesį parduotuvėse pasirodysiančią naujieną iš Maybelline New York, skirtą veido kontūravimui. Turiu paminėti, jog produktas tapo kasdieniu kosmetinės draugu - šį ypatingai smagu naudoti po intensyvios treniruotės, norint atstatyti normalaus veido stadiją.

Ko gero didžiausią savaitės spindulį sukėlė išankstinė pažintis su Gegužę į Lietuvą atkeliaujančia Kiehl's kosmetika. Negana to, pavyko asmeniškai susipažinti ne tik su produktais, bet ir su prekinio ženklo simboliu ponu Kaulu (Mr. Bones). Nieko keisto, jog pastarojo selfių šiuo metu telefone kur kas daugiau nei mano pačios.

Savaitgalį pavyko apsilankyti Amway Artistry organizuojamuose veido tyrimuose, kuriuose dar kartą teko įsitikinti, jog mano prielaidos apie riebią odą yra teisingos. Turiu pripažinti, jog Artistry produktai, ypatingai odos priežiūros priemonės nusipelnė ypatingo dėmesio ir pagarbos. Pastaruosius tenka išmėginti nebe pirmą kartą ir, panašu, jog ne paskutinį. 

Kita savaitė nusimato itin spalvinga grožio ir renginių klausimu, o su įdomesniais renginių kontekstais pažadu pasidalinti šioje rubrikoje.

Bučkiai,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite