22.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Kaip visuomet, savaitės pabaigoje smagu apžvelgti svarbiausius tos savaitės įvykius, kurie dėl tam tikrų priežasčių nepateko į tinklaraščio turinį. Ši savaitė stipriai sukosi apie nagus, o tiksliau - nagų lakus.

Dar savaitės pradžioje pavyko pasidaryti naują manikiūrą, kuris pastaruoju metu labiausiai apibūdina gyvenimo būdą ir aplink esančius įvykius. Taip pat teko susipažinti su naujausia Rimowa lagaminų kolekcija bei suplanuoti artimiausią skrydį ir mintyse pradėti formuoti idealų lagamino turinį kelionei. Tiesa, pastarosios teks kiek palaukti - studentiškas invalidumo statusas dar kurį laiką pakankins galvą. 

Kuomet daugelis tinklaraštininkių gavo išankstinius siuntinius su Urban Decay kosmetika - man, kaip ir visoms kosmetikos mylėtojoms, teko graužti nagus iš pavydo ir laukti kosmetikos stendo atirdarymo. Pirmosiomis savaitėmis po šio atidarymo prie kosmetikos priemonių prieiti nebuvo įmanoma fiziškai - stendas buvo nuolatos apgultas didelio pulko žmonių, o pasirinkta stendo lokacija (Akropolio Douglas parduotuvė) yra itin nepatogus pardavimo taškas. Pagaliau pavyko išsirinkti šį tą sau. Įtariu, jog naujosios priemonės kartu keliaus į naujausią kelionių tašką!

Šį antradienį teko lankytis GREY restorane, kuriame AVON organizavo išankstinį susitikimą su dizaineriais Lilija Larionova ir Egidijumi Rainiu - kūrėjai labai greit pristatys savo naujausias kolekcijas. Buvo itin malonu ir smagu asmeniškai susipažinti su šiais žmonėmis ir pasmalsauti ne tik apie naujausią kolekciją, bet ir mados sampratą dabartiniame pasaulyje. Vis dar galvojate, jog lietuvaitės nemoka vertinti mados? Stipriai klystate.

Trečiadienį Private Label parfumerijos salone buvo pristatyta nauja kvepalų kolekcija, kurios pagrindiniais kūrybos objektais tapo keturios šalys - Stambulas, Roma, Singapūras ir Bali sala. Būtent Bali salai buvo skiriamas didžiausias dėmesys, mat šiai buvo skirti net du visiškai skirtingi aromatai. Visi kvapai - itin egzotiški ir unikalūs, puikiai tiksiantys toms, kurios kvepalų buteliuke ieško kur kas daugiau nei "skanaus kvapo". Kolekcija smalsauti traukė ne tik įprastiniu noru testuoti naujus kvapus, akivaizdu, jog asmeninis ryšys tarp Azijos šalių yra didelė priežastis, kodėl norisi apžvelgti visa, kas susiję su šiomis nepaprastomis pasaulio vietomis. Išduosiu didelę paslaptį - į šią salą nusimato kelionė ir man pačiai.

Ketvirtadienį teko lankytis Kosmadoje, kur buvo organizuojama SkinCode prekinio ženklo susitikimas. Renginio metu buvo galima artimiau susipažinti su prekyboje esančiomis priemonėmis, konsultuotis dėl savo odos būklės su profesionalais. Taip pat renginio metu buvo atliekami Express makiažai. Smagu tai, jog renginys buvo labai jaukus, o šio metu buvo galima jaustis it namuose. Šiam prekiniui ženklui jaučiu ne tik didelę pagarbą, bet ir asmeninę simpatiją, tad akivaizdu, jog būtent šio prekinio ženklo produkcija kartu su manimi gali apkeliauti pasaulį. Renginio metu taip pat pagaliau pavyko pamatyti įspūdingąjį Anny nagų lakų stendą. Patikėkite - tai, ką matote nuotraukoje - dar ne visas nagų lakų asortimentas. 

Šią savaitę kaip niekuomet norėjosi fiksuoti ne tik renginių akimirkas, bet ir nuostabaus Vilniaus senamiesčio vietas. Ir nors oras visai neprimena ateinančios vasaros (ar bent lengvo pavasario), orų kaita sutampa su asmeninėmis nuotaikomis. Audros ir uraganai - neatsiejama ne tik pasaulio ir gamtos, bet ir mūsų asmeninio gyvenimo dalis. O smagiausia tai, jog kiekviena audra, nepriklausomai nuo šios intensyvumo, ankščiau ar vėliau baigiasi.

Linkiu, kad jūsų audros atneštų dar didesnį saulės pliūpsnį šioms pasibaigus.

Bučkis,
Uogintaitė

2 comments:

  1. Anonymous26.4.16

    Visai neseniai atradau jūsų blogą ir labai džiaugiuosi, bus vienas iš skaitomiausių, įrašai visados labai įdomus!

    ReplyDelete
  2. Aurelija,


    Labai džiaugiuosi! Tikiuosi pavyks atrasti naudingos ir įdomios informacijos :)


    Linkėjimai!

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite