30.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Šią savaitę tebuvo pora su grožio industrija susijusių renginių, tad įrašas bus kaip niekuomet trumpas, tačiau tikrai ne nuobodus.

Pagrindine komplikuotos tinklaraščio veiklos priežastimi, be abejonės, tapo paskutinio universitetinio kurso baigiamojo darbo rašymas ir ant kulnų lipantys terminai. Juokauju, jog paskutinės savaitės universitete tapo pačiu didžiausiu išbandymu bei egzistencijos svarstymo laikotarpiu. Tačiau pasibaigus šiems vargams ir pagaliau laikant diplomą savose rankose pažadu apie savo patirtį pasidalinti su skaitytojais ir potencialiais universiteto studentais. Kad ir kaip bebūtų, išvargusį studentišką veidelį pastarosiomis dienomis dažniausiai buvo galima sutikti Mokslinės Komunikacijos ir Informacijos Centre. Patikėkite, tas veidelis tikrai nešvyti sveiku švytėjimu, kokiu švyti instagram profilio nuotraukose. 

Teko susipažinti su užupio kampelyje įsikūrusia Vaisine, prieš daugelį metų buvusia Vaistine. Ši alternatyvi sveikos gyvensenos propoguotoja savo klientams siūlo skanaus, tačiau sveikatai nekenksmingo maisto alternatyvas - kavą keisti šviežiai spaustomis sultimis ir arbatomis iš vaisių. Ir nors kasdieniame gyvenimo ritme minėtą gyvenimo būdą pritaikyti pakankamai sudėtinga, visgi trumpus pasilepinimus galima pakeisti naudingais sveikatai.

Makeup2go - savo lokaciją pakeitusi makiažo kursų mokykla iš Šv. Stepono gatvės persikraustė į Pamėnkalnio g. 3 (Vilnius). Čia jūsų lauks ne tik profesionalios vizažo specialistės, bet ir kokybiški bei naudingi makiažo sau kursai. Ir nors studijos pavadinimas leidžia daryti prielaidas, jog čia galima "užsukti" pasidaryti makiažo, visgi į tokį teks užsirašyti iš anksto - specialistės dažniausiai labai užsiėmusios ir laiko jums gali tiesiog nesurasti. Čia dirbančios vizažistės dėmesį kreipia ne tik į galutinį vaizdą, gaunamą po dekoratyvinės kosmetikos naudojimo, bet ir bendrą odos būklės svarbą. Jei neprižiūrite savęs ir nesirūpinate savo oda - gausite didelį priekaištų pliūpsnį ne tik iš manęs, bet ir iš šių profesionalių. Natūraliai švytinti ir sveika oda - mūsų pačių kantrybės ir kasdienių pasirinkimų rezultatas.

Bioderma šią savaitę pristatė naują produktą mišriai ir riebiai veido odai Sébium Mat Control. Priemonė neabejotinai taps vienu populiariausiu Bioderma prekinio ženklo produktu ir nesunkiai išstums prieš tai buvusį Sebium drėkinamąjį kremą mišriai odai. Kremas ne tik puikiai drėkina, bet ir suteikia odai matinį efektą, kuris turi įtakos kreminės pudros aplikavimui bei odos blizgesio reguliavimui dienos metu.

Kita savaitė nusimato nepaprastai darbinga - laukia konceptualios "Coca Cola" parduotuvės atidarymas, Bioderma tyrimų pristatymas, "Rhom Rhom" atidarymas, "Salvatore Feragamo" avalynės pristatymas ir pusryčiai su Lancome prekinio ženklo atstovais. Vargu, ar visuose susitikimuose pavyks sudalyvauti dėl studentiškų vargų, tačiau visais įspūdžiais pažadu pasidalinti kitos savaitės "Kas liko už tinklaraščio ribų" įraše.

Bučkiai,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite