14.4.16

L'Oreal "Brow Artist Genius Kit" antakių dažų paletės apžvalga

Įprastai prieš gaunant kosmetines naujienas iš gamintojų apie šias pastarieji įspėja el. laišku, tačiau naujasis antakių rinkinys nukrito tiesiog iš dangaus. Natūralu, jog neturint informacijos apie produktą ar jo naudojimą kyla daug klausimų. Vienas jų - kuo naujoji "Brow Artist"kolekcija skiriasi nuo iki tol buvusiųjų - pastarosios dizainas ir pavadinimas stipriai pakelia kartelę iki tol rinkoje buvusiems L'Oreal Paris gaminiams ir kelia didelį smalsumą - būtent šią kolekciją prieš keletą dienų teko nagrinėti parduotuvėje svarstant apie priemonių pirkimą. Akivaizdu, jog priemonės pozicionuojamos kaip aukštos kokybės ir vertos dėmesio.
Pradėkime nuo pačios pradžios - antakių dažų paletė užtikrina įvairiapusišką pasirūpinimą antakių gerove, mat rinkinyje yra tiek antakių vaškas, tiek plaukelių šešėliai. Paletėje esanti spalva pakankamai neutrali, šioje tėra nedidelis kiekis raudono pigmento, tad produktas puikiai tinka šviesiam lietuviškam gymiui. Vaškas pasirodė itin vertas dėmesio, mat šį galima naudoti ir vieną, šis turi tamsesnę spalvą, tad antakiai ne tik įgauna tam tikros apimties ir formos, bet ir spalvos.

Rinkinyje taip pat yra kelionėms patogūs įrankiai - plaukelių pincetas ir šepetėlis. Kad ir kaip bebūtų, pastarieji nėra labai patogūs kasdieniam naudojimui. Kadangi įrankiai labai smulukūs, su šiais dirbti pakankamai sudėtinga. Yra ir šviesioji to pusė - šiuos lengva nešiotis rankinėje, jei turite norą pakoreguoti ar paryškinti antakius dienos bėgyje ar dažnai turite netikėtų išvykų. Pakuotėje taip pat yra platus ir labai patogus veidrodis. Šio matmenų pakaktų net norint pasidayti pilną veido makiažą.

Ar rekomenduoju? Taip, jei jau turite antakių šešėliams aplikuoti pritaikytą šepetėlį ir ieškote pakankamai pigios antakių ryškinimo alternatyvos.  Produktas taip pat puikus pasirinkimas keliaujant ar norint išlaikyti visas kosmetines priemones vienoje vietoje. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite