23.4.16

Pupa "Vamp Professional" akių plunksnelės apžvalga

 Renkantis akių kontūro priemonę ypatingai svarbu įvertinti ne tik produkto kokybę, bet ir savo makiažo aplikacijos sugebėjimus. Neretai prie produkto naudojimo sėkmės priklauso ne tik ko pigmentacija ir padengimas, bet ir mūsų asmeninė patirtis jį naudojant bei tinakamas jo pritaikymas asmeninėje veido dailėje. 

PUPA "Vamp Professional" skystas akių kontūras dar kartą priverčia įsitikinti šia tiesa - turint tinakmų įgūdžių brėžiant idealios formos liniją šis suteiks nepaprastą efektą ir akis pavers tokiomis, kokių visuomet troškote - ryškiomis, dramatiškomis ir verčiančiomis iš koto. Plunksnelė nepaprastai efektyviai atrodys prie bet kokio ryškesnio vakarinio makiažo, o mokant šia padengti mažesnį produkto kiekį dailiai ir egelantiškai atrodys dienos metu.

Priemonėje esantis pigmentas džiūsta pakankamai greitai, tad dirbant svarbu priemonę panaudoti tiklsiai ir greitai - laiko taisyti padarytas klaidas ir nukrypimus tikrai nebus. Pravedimą galima priskirti prie vandeniui ir prakaitui atsparių, trinant šį vandeniu ar sportuojant priemonė nenusivalys, teks panaudoti riebesnius makiažo valiklius ar aliejų.

Ir visgi, svarbiausia prieš perkant įvertinti, ar jūsų akių ryškinimo įgūdžiai pakankamai pažengę tam, kad galėtumėte nubrėžti tikslią liniją nesujudinusios rankų. Jei taip - produktas būtent jums.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite