4.5.16

Pupa "Miss Pupa SPF 15" lūpų dažų apžvalga

Pupa dekoratyvinė kosmetika - begales asmeninių apdovanojimų gavęs prekinis ženklas. Asmeninėje kosmetikos kolekcijoje skaičiuojant nebe pirmą ir nebe antrą lūpų dažų pakuotę kyla hipotezė, jog priemonės iš tiesų vertos nemažo dėmesio. Šį kartą pasakojimas apie nuostabiomis energingomis spalvomis trykštančią pavasarinę "Miss Manga" kolekcijos lūpų dažus su apsaugos nuo saulės faktoriumi SPF15.

Produktas pasipuošęs kaip visuomet itališkai elegantiška pakuote - plonu cilindro formos, metalo atspalvio įpakavimu, nedideliu kaligrafiniu Miss Manga užrašu. Pakuotė pagaminta iš lengvo metalo, tačiau atrodo pakankamai prabangiai, kad šią būtų galima nešiotis rankinėje kartu su garsių prekinių ženklų kosmetika (juk yra tokių, kurios prastų priemonių kosmetinėje nešiotis tiesiog nenori, tačiau tai - diskutuotina ir labai subjektyvu).

Viduje slepiasi nepaprasto grožio sodriai rožinės spalvos lūpų dažas. Tiesa, spalva tikrai nėra tokia intensyvi, kokia gali pasirodyti atidarius pakuotę, mat pati priemonės tekstūra primena lengvo lūpas puoselėjančio balzamo su ryškiu pigmentu. Kadangi dažai daugiau drėkina lūpas nei suteikia intensyvią spalvą (nors spalva ir ryški, tačiau ne pigmentuota), lūpos gali būti dažomos kiekvieną dieną - nešerpetoja, nesilupa ir šių netraukia, kaip dažnai būna su lūpų dažais.

Produktas puikiai personalizuoja pavasario gaivą, lengvą romantiką ir vėjavaikiškas mintis - kaip tas pavasarinis vėjelis žibuoklių pilnoje pievoje. Ir nors šis pavasaris vargiai atitinka normalaus pavasario kriterijus ir, panašu, jog po žiemos oro šoksime į vasarinius drabužius - produktas pavasariu džiaugtis leidžia kiekvieną dieną, kuomet to norisi.

Ar rekomenduoju? Taip, jei nepasidavėje matinių lūpų dažų madoms ir vis dar vertinate lengvą vandens blizgesį turinčius produktus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite