23.3.17

Asmeniškumai: balansas tarp prabangos prekių ir masinės gamybos

                                                                                                                              LAIKRODIS: MICHAEL KORS| AKINIAI: RAY BAN| PALTAS: CARMEL| BATAI: REEBOK| RANKINĖ: BURBERRY| KENLĖS: PRIMARK

Šį kartą asmeniškumuose nieko rimto: rūbai ir šiltas bei saulėtas oras bei eiliniai linkėjimai iš permainingo Amsterdamo. Ko gero nieko nėra maloniau nei pirmas kovo dienas pasitikti trumpomis rankovėmis ir.. nauju pirkiniu!

Paprastai tinklaraštyje naujais pirkiniais nesidžiaugiu, tačiau šį kartą pasidžiaugti tikra yra kuo. Ir taip nemažą rankinių kolekciją papildė dar viena ugninga delninė, kuri prašyte įsiprašė įsigijama. Pastarąją įsigijau Burberry parduotuvėje, įsikūrusioje Roermond mieste esančiame išparduotuvių miestelyje (būtent į šį miestą rekomenduoju nuvykti visoms parduotuvių maniakėms - miestas džiugina ne tik puikiu žymių prekinių ženklų išparduotuvių rajonu, bet ir švariomis ir itin vokiškomis gatvėmis. Nieko nuostabaus, mat šis - prie pat Vokietijos sienos). Kad ir kaip bebūtų, rankinė buvo vienas spontaniškiausių pirkinių, tačiau širdį pavergti spėjo vos per porą sekundžių.

Tuo tarpu laikas pakontempliuoti apie prabangos prekes. Pastarosios gali būti tiek tuštybės, tiek gero skonio skiriamuoju ženklu. Tačiau ar būtina nuo galvos iki kojų dabintis brangiais ir prabangiais drabužiais? Spręsti ko gero reikės kiekvienam asmeniškai, atsižvelgiant į galimybes, požiūrį ir finansus. Tačiau mano asmenine nuomone visur, net ir garderobe, turėtų vyrauti balansas. Balansas tarp prabangos ir kasdienybės. Balansas tarp galbūt kiek madingesnių (tuo pačiu ir greičiau "iš mados išeinančių") ir neretai pigesnių bei kokybiškų ir laiko patikrintų aprangos detalių, kurioms galima patikėti bet kokią ateinančią progą. Mano spintoje balansas tikrai puikus, o naujoji Burberry delninukė turi susidraugauti su Primark pirktomis odos imitacijomis kelnėmis, kurios ko gero jau gerus tris mėnesius tapo tikra uniforma.

Kas dar gali praskaidrinti ir taip skaidrią dieną? Patogūs sportiniai bateliai ir neįprastai sugarbanoti plaukai! Jau greitai sveikintis teks iš dar vieno nuostabiai saulėto Europos miesto. Pažadu, jog atostogų metu tinklaraštis ir Instagram paskyra mirgės ne tik kosmetikos apžvalgomis.

Bučkiai,
Uogintaitė

4 comments:

  1. Milda20.3.17

    Kokia tu graži, meile! negaliu atsižiūrėti :) ir aš už balansą - tiek gyvenime, tiek garderobe!

    ReplyDelete
  2. Anonymous29.8.17

    Visų pirma, tai atrodai nuostabiai. Kiekvieną kartą perskaičius tavo blogą lieku sužavėta- turi puikų stiliaus skonį! O kalbant apie tavo paltą, tai baltas pavydas, pati norėjau tokį patį įsigyti, bet niekur neradau! O ir labai madingi bus tokie artėjantį sezoną.. Jei nėra paslapčių, kur pirkai saviškį? Aš pati įsigijau tokį: https://www.otto.lt/preke/moterims/drabuziai/striukes-ir-paltai/trumpas-paltas/83187087 jis šiek tiek labiau išskirtinis nei kiti, o ir kaina visai nebloga. Galvoju tokio stiliaus paltą ir su sportbačiais gali dėvėti. Jis neatrodo labai įpareigojančiai. Duok žinoti ką manai apie jį:))

    ReplyDelete
  3. Labai simpatiška ir šarminga moteris esate!!! :) Natūraliai graži... Labai patinka jūsų pamąstymai:) Gal kas žinot, kur būtų galima nusipirkti tokį paltuką internetu ?

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite