26.3.17

Urban Decay "Vice" lūpų dažų apžvalga

Vice lūpų dažai - anokia naujiena Urban Decay lūpų dažų stenduose. Tačiau būtent tokią užuominą teko gauti su linkėjimais iš gamintojų prieš geras porą savaičių. Nedidelė paslaptis - ko gero ir taip gausi Vice lūpų dažų šeimyna balandžio mėnesį planuoja pasipildyti naujo finišo lūpų dažais. Dar viena užuomina - dažai itin pritaikyti šiltiems orams ir ateinančiai vasarai!

Itin sodrios ir solidžios rudos spalvos lūpų dažas susiliejęs su oda suteikia šiai lengvą rusvai rausvos atspalvį, tačiau jokiu būdu nepuošia intensyvia ar matine ruda spalva. Būtent tokius lūpų dažus lengva ir norisi dėvėti atostogų metu ir tuomet veido nesinori vargindi tona makiažo. Būtent toks lengvas lūpų dažas puikiai pasitarnauja ne tik kaip dažai, bet ir kaip lengvas balzamas, mat pastarasis ant lūpų jaučiasi labai maloniai bei suteikia šioms nežymų maitinimą (žinoma, maksimalaus puoselėjimo ar lūpų gydymo tikėtis nevertėtų).

Kaip galima spręsti iš nuotraukų, asmeninėje makiažo kolekcijoje puikuojasi ne vienas Vice lūpų dažas (tiesa, gerus dešimt teko įsigyti iš asmeninio smalsumo, gyvenant Amsterdame, mat norėjosi lūpų dažų kolekciją papildyti unikaliomis tamsiomis mėlyna ir juoda spalvomis, kurių kiti prekiniai ženklai neretai neturi).

Ar rekomenduoju? Ko gero asmenine dviženklė Vice lūpų dažų kolekcija kalba pati už save. Tai - vieni mėgstamiausių lūpų dažų visoje rinkoje!

1 comment:

  1. Atrodo drasiai!
    Pati turbut tikrai nenesiociau, bet kokia kasdieniskesne spalva mielai isigyciau ;)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite