11.4.17

Artistry "Signature Color" pavasario-vasaros kolekcijos apžvalga

Artistry prekinis ženklas savo gerbėjas šį sezoną džiugina nuostabiais ir ypatingai universaliais dekoratyviniais produktais, kuriuos drąsiai galima naudoti ne tik namuose, bet ir vežtis į atogrąžų keliones. Pagrindiniu fokusu šį pusmetį Artistry pasirinko veido švytėjimą ir spindesį, tad ne nuostabu, jog naujoji kolekcija kupina spindinčių ir švytėjimą paryškinančių produktų.

Pačiu mėgstamiausiu ir bene kiekvieną dieną privalumu produktu jau tapę birūs akių šešėliai verti didelių liaupsių dėl poros priežasčių. Visų pirma produkto atspalvis puikiai prisitaiko prie daugelio veido atspalvių, tad šį naudoti itin lengva, taip pat išvengiama atspalvio neatitaikymo problemos. Visų antra - birūs šešėliai, primenantys MAC kolekcijoje esančius akių pigmentus, savo pakuotėje turi itin patogų dirbtinių šerių aplikatorių, kuriuo dažus paskirstyti itin paprasta ir patogu. Šiems nereikia papildomo akių šepetėlio ar kitos grožio priemonės. Visų trečia - nepaprastas produkto universalumas. Pastarąjį galima naudoti ne tik kaip akių šešėlius, bet ir kaip veidą skaistinančią priemonę. Produktas nekemša veido porų ir suteikia sveiko švytėjimo veido odai.

Kitas, ne mažiau pagyrų vertas produktas - antakių šešėlių paletė. Pastaroji, kaip ir kiekvieno sezono metu - neišdylanti klasika ir būtinas bet kuriuo metų laiku produktas. Paletė turi visas antakių grožiui pabrėžti reikalingas spalvas, o taip pat nedidelį veidrodėlį bei antakių priežiūrai reikalingus įrankius. Tiesa, pastarieji itin nedideli, tad geriausiai tiks keliaujant, o kasdieniam naudojimui vis dėl to reikėtų naudoti įprastinius makiažo aplikatorius. Produktas, kaip ir galima tikėtis, puikios pigmentacijos, vidutinio išsilaikymo, lengvo ir patogaus sklaidymosi. Pakuotė lengva ir kompaktiška, tad puikiai tiks nešiojantis kosmetinėje ar rankinėje, jei norisi savo antakiams užtikrinti gerą kondiciją kiekvienos dienos metu. 

Skystas skruostų įšviesintojas "Highlighting tint" - itin lengvas gelinės tekstūros highlighteris, suteikiantis rimtą švytėjimą skruostams. Pastarasis kiek per riebus norint šį aplikuoti ties akių vokais, tačiau neabejotinai idealiai tinkantis skruostams paryškinti. Produktas suteikia subtilų, tačiau pakankamai matomą ir stiprų švytėjimą iš vidaus. Priemonė neturi ryškių blizgučių, tačiau turi perlamutrinio atspalvio. Produkto tūris milžiniškas, tad šį drąsiai galima naudoti ne tik ties skruostais, bet ir kitomis iškiliomis kūno vietomis, kurioms norisi suteikti daugiau dimenijos ir švytėjimo.

Mažiausiai susižavėjimo sukėlę lūpų dažai gavo paskutinę vietą šiame sąraše tikrai ne dėl prastos konsistencijos, formuluotės ar netinkamo atspalvio. Priešingai - konsistencija itin maloni, spalva labai pavasariška ir ekspresyvi. Paskutinė vieta šiam produktui atiteko tik dėl to, jog produktas kaip įprasta puikus, tačiau šį kartą jį pralenkė kiti, kur kas dažniau naudojami ir įdomesni produktai iš Artistry. Dažai ilgai išlieka, nesausina lūpų, turi įprastinį lūpų dažų finišą, lengvai maitinantys ir suteikiantys šlapių bei prisirpusių lūpų efektą.

Artistry padirbėjo iš peties ir šį pusmetį - kosmetikos linija nepriekaištingai atitinka pavasario/vasaros dekoratyvinių kosmetikos priemonių poreikį, o produktų universalumas šiuos paverčia privalomomis įsigyti priemonėmis.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite