24.4.17

Eucerin "Dermato Clean" veido priežiūros priemonių apžvalga

 Eucerin prekinis ženklas savo ištikimų gerbėjų ratą renka jau nebe primą dešimtį, o viena iš Eucerin vartotojų esu jau daugiau nei dešimtmetį. Pažintis su šia dermatologine vaistinėse randama kosmetika prasidėjo dar 2002-aisiais, kai apie kosmetiką nežinojau nieko, tačiau artimųjų dėka  būtent pastarojo prekinio ženklo priemonės saugodavo nuo saulės nudegimų karštomis vasaros dienomis. Šį kartą apžvelgiami net trys veido priežiūros produktai iš "Dermato Clean" linijos, kurio pagrindinis tikslas - švari ir tinkamai nuvalyta bei kitoms odos priežiūros priemonėms paruošta oda.

Eucerin "Dermato Clean"  3 in 1 Micellar Cleansing Fluid - jau daugeliui pažįstamo miceliarinio vandens variantas, tinkamas visiems odos tipams (taip pat tinkamas ir jautresnei veido odai). Vanduo tinkamas makiažo nuvalymui, taip pat puikiai tiks norint pašalinti akių makiažą. Idealu ir tai, jog naudojant šį kaip akių makiažo valiklį akys netampa jautresnės ir neraudonuoja. Ir nors vandeniui atsparaus makiažo nenuvalys, įprastinį makiažo sluoksnį ir per dieną susikaupusius nešvarumus pašalins kuo puikiausiai. Mano asmenine nuomone miceliarinio vandens nepakanka norint maksimaliai nuvalyti veido odą ir pašalinti ant šios susikaupusius nešvarumus, visgi priemonė puikiai pritraukia makiažo likučius ir paruošia odą tolimesniam ir gilesniam valymui (asmeninė rekomendacija - gelinis prausiklis riebesnę veido odą turinčioms merginoms ir kreminės tekstūros prausiklis sausesnę odą turinčioms). Produktas neturi jokio kvapo, puikiai tiks ir jautriai bei į alergijas linkusiai veido odai puoselėti. Po priemonės oda lieka minkšta ir švelni, šios traukti taip pat neturėtų, mat produktas savo sudėtyje neturi alkoholio.

Eucerin "DermatoCLEAN" Clarifying Toner - neabejotinai pats mėgstamiausias ir didžiausią rekomendaciją užsitarnavęs produktas. Kaip visuomet, veido toniką rekomenduoju visoms ir bet kokiu metų ar dienos laiku. Tonikas tonizuoja ir minkština veido odą, suteikia šiai papildomos drėgmės ir elastingumo. Toniką galima naudoti ne tik ryte ar vakare, bet ir bet kuriuo kitu paros metu, kuomet norisi palepinti savo odą papildomomis odai naudingomis medžiagomis. Tonikas taip pat puikiai pašalina prausiklio likučius, padeda odai lengviau kvėpuoti ir paruošia šią geresniam ir greitesniam drėkinamųjų kremų bei serumų absorbavimuisi. Tokią priemonę asmeniškai mėgstu turėti ir purškiamame įpakavime, ir aplikuoti ant veido kas porą valandų dirbant prie kompiuterio tam, kad oda būtų maksimaliai padrėkinta ir apsaugota nuo kompiuterio skleidžiamų bangų, kurių dėka oda sausėja kur kas greičiau. Tonikas padeda šią palaikyti idealios kondicijos net be brangių veido kremų! Aprašomame produkte nėra alkoholio, kvapiklių ar parabenų, tad tonikas tinka net jautrią odą ar uoslę turinčioms vartotojoms.

Eucerin Dermato CLEAN Mild Cleansing Milk - valomasis pienelis ypatingai tiks ir patiks sausesnę ir į sausėjimą linkusiai odai, mat pienelis padeda ne tik drėkinti, bet ir maitinti odą. Būtent tokio efekto neretai norisi po maudynių duše ar kietesnio vandens naudojimo, kurio pasekoje oda išsausėja ir šią pradeda tempti. Pienelis labai lengvas ir švelnus, kaip ir visa Dermato Clean serija, pastarasis neturi jokio kvapo. Pieneliu puikiai pavyks pašalinti makiažo likučius (priemonė taip pat neblogai valo vandeniui atsparų makiažą, tiesa šiam nuvalyti prireiks kiek daugiau laiko) ir užtikrinti, jog oda po veido valymo ritualo liks nesužalota bei sveikai elastinga. Riebesnę ar miršią odą turinčioms merginoms labiau rekomenduotinas gelio pavidalo prausiklis, o pastarasis gali pasitarnauti kaip pagalbinė priemonė esant didesniems odos išsausėjimams ar neįprastam odos tempimui, neretai atsirandančiam po sąlyčio su vandeniu.

Išmėginta Dermato  Clean linija paliko didelį įspūdį ne tik dėl efektyvių ir veiksmingų priemonių, bet ir dėl to, jog pastarosios nėra parfumuotos bei šių sudėtyje nėra alkoholio. Gamintojas puikiai išmano odos poreikius ir dermatologinę odos pusę, tad žino ir tai, kaip išlaikyti profesionalių priemonių asortimentą pasiekiamą kasdieniam pirkėjui. Produktus lengva rasti daugelyje vaistinių, prekiaujančių Eucerin kosmetika, o minėtųjų priemonių kainos prieinamos kiekvienam. Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Negana to, nekantrauju grįžti prie šio prekinio ženklo ir išmėginti daugiau asortimente esančių produktų.

1 comment:

  1. Užsiminei, kad Eucerin saugodavo nuo saulės - turėjai omenyje kremą ar kažką specialaus nuo saulės? Ruošiuosi atostogoms ir radau labai nemažai priemonių nuo saulės/deginimuisi: https://www.vaistine.lt/Kosmetika_ir_higiena/Sezonines_priemones/Apsauga_nuo_saules/CatalogStore.aspx?CatID=PL_898 Pati taip pat mėgstu šią firmą, tačiau priemonių nuo saulės iš jų dar nesu naudojusi. Gal ką patartum? :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite