14.4.17

Guerlain "Mon Guerlain" kvepalų apžvalga

 Guerlain šį pavasarį pristatė ypatingą kvapą "Mon", kuris kaip niekuomet traukia ne tik savo unikaliu pavadinimu bei įpakavimu, bet ir pagrindine aromato koncepcija bei pateikimu.  Kvapo reklaminiu veidu tapusi Angelina Jolie pakankamai tiksliai ir konkrečiai apibūdina visa, ko galima tikėtis iš naujojo aromato - ambicingą moteriškumą, perpintą trapumu ir pasirinkimo galimybėmis. Gamintojas pagrindinę aromato koncepciją apibūdino kaip sukurtą moters natų pagrindu.

Kvapas abejingų nepalieka - iš pradžių kiek dusinantis vanilės sluoksnis apgaubia odą ir su šia susiliejęs palieka lengvą šleifinę pudros ir vanilės užuomazgą, kurią vainikuoja lengvas ir gaivus, tačiau paknkamai aktyvus šviežių ir aromatingų gėlių aromatas. Kvepalai įdomūs tuo, jog šių vienu ypu perprasti nepavyks - teks ne tik porą kartų pastaruosius testuoti parduotuvėje, bet ir ne kartą pamažu jaukintis ant savo odos, su kuria kvepalai sugeba sukurti unikalų santykį.

Daugeliui žinoma, jog dauguma masinei rinkai skirtų kvepalų ant skirtingų žmonių kvepia panašiai, tuo tarpu Guerlain "Mon" ant kiekvieno individo kuria skirtingą istoriją ir unikalų kvapų spalvyną. Įdomu tai, jog iš aprašymo būtų galima tikėtis itin saldaus gėlinio ir vanilinio aromato, tačiau šį kartą kvepalų kūrėjas nepašykštėjo subtilumo ir kartesnių bei natūralesnių gėlių aromatų, kurie kvepalams suteikia realistiškumo ir pasirinkimo šiuos naudoti kasdien.

Turiu pasidžiaugti ir tuo, jog man asmeniškai pastarieji kvepalai turi ir moralinę vertę, mat šiuos dovanų gavau su išgraviruota savo pačios pavarde, kas pastariesiems prideda tik dar daugiau unikalumo ir personifikacijos.

Ar kvepalus rekomenduoju? Kaip žinia, parfumeriniai skonio suvokimai itin individualus pasirinkimas, tačiau kvepalai turėtų pelnyti viešą pripažinimą ir ko gero atsidurti geriausiai parduodamųjų masinės gamybos aromatų.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite