16.5.17

dr. brandt "Magnetight Age-Defier" magnetinės veido kaukės apžvalga

dr. brandt prekinis ženklas Lietuvoje žinomas ne taip gerai, tačiau pastarasis turi ypatingai įdomių ir puikiomis veikliosiomis savybėmis pasižyminčių produktų, tad šį kartą tinklaraščio įrašas apie magnetinę veido kaukę "Magnetight Age-Defier".

Ir taip, perskaitėte teisingai. Tai - ne įprastinė kaukė, kurios perteklių po atitinkamo laiko reikia pašalinti dideliu kiekiu vandens. Pastaroji pašalinama speciale magnetine mentele, sutraukiančia visus kaukės likučius ir leidžiančia mėgautis kaukės efektu dar intensyviau. 

Kaukę rekomenduojama naudoti iki dviejų kartų per savaitę, instrukcijoje nurodyta, jog šią galima naudoti tiek dienos metu, tiek vakare, prieš miegą, tačiau panaudojus produktą porą savaičių turiu pripažinti, jog geriausias metas kaukės naudojimui yra vakaras, mat nakties metu kaukės likučiai geriau įsiskverbia į veido odą ir šią maksimaliai puoselėja. 

Produktas tikrai turi daugelį pranašumų tarp įprastinių rinkoje esančių kaukių, o priemonėje naudojamos inovatyviausios technologijos leidžia viename produkte sutalpinti net porą itin svarbių su veido odos priežiūra susijusių niuansų. Kaukė kovoja su streso ir žalingos aplinkos padariniais mūsų veido odos paviršiuje, mat ši vienu metu atgaivina ir įkrauna odą. Būtent magnetinio pagrindo dėka kaukė sugeba vienu metu panaikinti nuovargį ir odos paburkimą, tačiau tuo pat metu, kadangi šios nereikia pašalinti vandeniu, suteikia veidui visakeriopą puoselėjimą. Produkto sudėtyje yra levandų aliejaus, kuris ramina odą ir atpalaiduoja mūsų pasąmonę, tad priemonę iš tiesų vertėtų naudoti kaip paskutinį grožio produktą prieš miegą.

Idealu tai, jog kaukė neturi įprastinio veido kaukėms odos tempimo jausmo, tad net aplikacijos metu galima atlikti įvairias veido mimikas - šypsotis, kalbėti ir etc. Sodriai juoda produkto spalva atrodo itin smagiai, o vienam aplikavimo kartui pakanka nedidelio produkto kiekio, tad kaukė iš tiesų ekonomiška ir taupi.  

Produktas tiks ir toms, kurios nemėgsta stipriai parfumuotų produktų, mat šis savo sudėtyje neturi jokių papildomų kvapiklių (išskyrus sudėtinius), taip pat tiks brandesnei ir savo standumą praradusiai veido odai. Kaip ir daugelis priemonių, raukšlių nesumažins, tačiau minimizuos mimikos raukšleles ir suteiks veidui daugiau putlumo. 

Kaukės kaina apie 88 €, tačiau pastaroji tikrai verta kiekvieno cento, mat vienu metu ne tik ramina, ir detoksikuoja, bet ir puoselėja veido odą. Ar rekomenduoju? Tikrai taip!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite