22.1.11

LABAS, MANO BLYNAS VIS VIEN PRISVILĘS

Taigi štai. Aš jau čia. Tikriausiai rašau sau ir tik sau vienai, tačiau rašau vis vien. Iš to dyko buvimo prie kompo ištisą parą, pradėjau skaityti įvairių žmonių blogus, buvo tikrai smagu. Nusprendžiau, kad ir man reikėtų pabandyti. Ne todėl, kad turėčiau kažką labai įmantraus pasakyti ar šiaip, kad jaučiuosi kuo nors išskirtinė. Šiaip, manau tai viena savirealizacijos sričių. Gal nuo to pasidarys lengviau gyventi ir šiaip atrasiu naują užsiėmimą.

Ilgai sukau galvą, apie ką galėčiau rašyti, nes kiek pastebėjau rašymas neturint minties-visiškai bevertis. Labiausiai sužavėjo fashion smashion blogai, tačiau kadangi iš manęs madistė tokia pat kaip iš karvės balerina, tai gal kol kas apsieisiu kitokiais įrašais.


 Pirmiausia pradėsiu nuo savo aistros- KOSMETIKOS. Taigi, esu sukaupus nemažą kosmetikos kolekciją, gal tai ir nėra gerai, nes šiaip normalūs žmonės ją naudoja, bet vis viena labai smagu kai turiu kur akis paganyti. Štai čia mano kosmetikos kolekcijos ir šiaip pats didžiausias mano turtas :D
© 2016 Kotryna Uogintaite