29.7.11

PROJEKTAI: TOBULO VEIDO PAIEŠKOS

Sveiki! Aš ir vėl lipu sienom iš neturėjimo ką veikti. Mano dėmesį patraukė komoda, pilna kosmetikos priemonių, tad nusprendžiau, jog tokią apniukusią popietę kaip ši, galima pasidažyti kaip nors įmantriau. Gautu rezultatu esu tikrai labai patenkinta. Laiko užėmė tikrai nedaug, o skirtumas akivaizdus: oda skaisti, sveikai švyti, o akytės blizga :D
Nors visko turiu daug, dažniausiai esu minimalistė (vasarą beveik nesidažau). Šiandien man prisireikė penketo produktų:
Pudros
Bronzato
Akių markerio
Auksinio šešėlio
Tušo

Instrukcijos visiškai elemenatios. Iš pradžių veidą kruopščiai padengti kompaktine pudra (nepamiršti kaklo srities). Nuo jos oda pasidaro matinė, lygi. Vėliau, paėmus nemažą šepetėlį, atsargiai pabronzuoti skruostikaulius.
 Tai daryti reikia atsižvelgiant į savo veido formą (maniškė ovali). Žmonėms, turintiems ovalo formos veidą pasisekė labiausiai. Jis laikomas tobuliausia iš veido formų. Užtenka paryškinti skruostikaulio liniją. (Norint sukurti siauresnio veido įspūdį liniją formuoti reikia keliais milimetrais žemiau, nei natūralioji). Vėliau tuo pačiu šepetėliu perbraukiau per likusį veidą, kad suteikčiau jam sveiko spindesio.
Su veidu baigta. Teliko akys. Pats nemėgstamiausias dalykas:D Iš pat pradžių patariu akių vokus padengti permatomu šešėlių pagrindu arba baze, kuri ilgiau išlaiko makiažą vietoje, neleidžia jam nubėgti ar nusitrinti. Bet ir be jo galima išsiversti. Visų pirma nubrėžiau riebią juoda liniją virs blakstienų augimo vietos. Šiam veiksmui atlikti reikia daug įgūdžių. Tačiau gerai pasitreniravus tikrai pavyks nubrėžti tikslią ir gražią liniją. Aš naudoju Maybelline firmos akių markerį tik kaip šepetėlį, jį pamirkydama į Bobbi Brown akių lainerį, apie kurį pasakojau čia. Taip darau dėl labai paprastos priežasties: Maybelline laineris nesuteikia sodrios juodos spalvos. Vėliau akis padažiau auksiniu šešėliu. Apie juos pasakojau čia. Jų naudojau visiškai nedaug, tik tiek, kad suteikčiau vokams vasarinio auksinio spindesio. Galiausiai blakstienas padengiau akių tušo sluoksniu. Dažniausiai akių nemėgstu dažyti tušu dėl to, kad man jis labai greitai nubėga.(dėl tos priežasties apatinių blakstienų dažniausiai nedažau). Ir šiaip vakare tingiu akis valyti. Bet kartais padarau šventę :D Viskas atrodė taip
Sutiksiu, nesu profesionali ar gerai įgudusi kosmetikos naudotoja, tačiau, mano nuomone, pasidažiau visai neblogai :D Bendras vaizdas atrodė taip:
Savaitgalį planuoju važiuoti į giminių baliuką, kur nepažįstu nė vieno žmogaus, tai galėsiu panaudoti savo šiandienos patirtį.

Geeero savaitgalio,katinukai!

© 2016 Kotryna Uogintaite