22.8.12

ASMENIŠKUMAI: BEVEIK ŽMOGUS

Po ilgų ir naudingų atostogų nuo civilizacijos ir pačios savęs pagaliau grįžau į trasą su nauju požiūriu į save, gyvenimą ir visa, kas vyksta aplink. Apie naujuosius išgyvenimus daug neatvirausiu, vis dėlto, kad ir kaip bebūtų gaila, reikia pripažinti, kad kūrybai nepalyginamai naudingesnis skausmas, nei džiaugsmas ar laimė, tad įrašas ir vėl netenka savo energetinės vertės. Vis dar negaliu atsižiūrėti, kiek daug šypsausi. Ir ne tik nuotraukose, bet ir kasdienybėje. Ir ne tik lūpomis, bet ir akimis.
 Bet kokiu atveju, grįžusi radau naująjį savo kūdikį iš oasap.com, kurį užsisakiau prieš išvažiuodama į Masters Of Calm festivalį. Rankinė iš tiesų tokia, kokia ir pasirodė internetiniame tinklapyje: klasikinė, kompaktiška, tačiau tuo pat metu ir pakankamai talpi. Šį laimikį galėčiau pavadinti labiau pasisekusiu, nei pirmasis (juoda keisto kirpimo suknelė), tačiau tikiuosi, kad su laiku išmoksiu daiktus rinktis dar atsakingiau.
 Manęs vasariniai orai jau seniai nebedžiugina ir vis verčia suktelti galvelę į rudeninio garderobo pusę, o lengvas palaidinukes keisti šiltais megztiniais. Dėl nuolatinio buvimo gryname ore, šaltyje ir lietuje, festivalio metu stipriai ištino pusė veido, taip pat dėl nuostabaus maisto priaugau begalę svorio, bet viskas visiškai nesvarbu, kai prisimenu, kiek daug naudos gavau. Gal vis dėlto verta dėti tašką palikti ir šią saviraiškos formą? Kitu atveju man verkiant reikia naujo fotografavimo aparato, nes kaskart, užsinorėjus įamžinti savo snukelį vizualiuose menuose, tenka kviesti Sandrą puodelio arbatos ar ledų porcijos. Vėl žemai lenkiuosi už savo šypsenos įamžinimą!
 Dienos lekia nepastebimai, liko ypatingai mažai laiko iki naujo gyvenimo etapo pradžios. Jau jaučiu virpuliukus visame kūne!
 O ar jūs jau turite visa, ko reikia naujiems mokslo metams?

45 comments:

  1. oi kaip super atrodai,kaip smagiai, linksmai!! Pasiilgus taves tokios buvau:***

    ReplyDelete
  2. Auste, ačiūū ;* kaip miela girdėti tokius gražius žodžius :))

    ReplyDelete
  3. Džiugu matyti vis didesnius optimizmo šviesulius, nes taip ir turėtų būti. :) Permainos gyvenime visgi yra sveikas dalykas, ypač mokyklos baigimas. :D Aš tada irgi pradėjau šypsotis, nes jau buvau primiršus. :)

    ReplyDelete
  4. Ieva, esi visiškai teisi, permainos gyvenime tikrai geras dalykas, o ypatingai tada, kai suvoki, kas ir kodėl aplink vyksta. Bet kokiu atveju, šypsotis reikėtų ne tik baigus mokyklą:D

    ReplyDelete
  5. Žinoma. :) Aš dar galiu pridėti, jog niekas taip nepuošia merginos, kaip šypsena. O ji tau ypač tinka! ;) Niurzgų net ir prabangiausi rūbai ir tobulas makiažas nepuošia. :D

    ReplyDelete
  6. Kas tiesa, tas tiesa :D Nors per eilę metų tam tikrais atvejais buvau įpratusi būti ledo karaliene, pamačiau, kad įmetus šypseną, nebereikia jokių ledkalnių :D Šypsenos tinka absoliučiai visiems, aš ne išimtis ;)

    ReplyDelete
  7. tikrai seniai matyta ir skaityta :)

    ReplyDelete
  8. Svarbiausia, kad esi laiminga, daug šypsaisi. Na, o visa kita tikriausiai jau nebe taip ir svarbu... :)

    ReplyDelete
  9. nuostabiai atrodai :) toks laimingas vaikas :*

    ReplyDelete
  10. Kotryna, pagaliau žinios iš tavęs !
    Matau tavo visi dingimai ne veltui. Švyti jau iš tolo, bučkiai, taip ir toliau. :)

    ReplyDelete
  11. love this!

    whatevereveramen.com/

    ReplyDelete
  12. Lamb of god23.8.12

    Tu tiesiog spindi!

    ReplyDelete
  13. Dalia, tikiuosi ištaisyti šią sklaidos problemą ;)

    ReplyDelete
  14. Kornelija, tikra tiesa :)

    ReplyDelete
  15. Daria, ačiū, Tau ;*

    ReplyDelete
  16. Margarita, ačiū, saulele ;* Buučkiai atgal!

    ReplyDelete
  17. Lamb of god, tikrai TAIP : )

    ReplyDelete
  18. Kaip džiugu, kad žmonės pailsi, atsigauna, būna kupini naujų minčių, idėjų, atranda kažką naujo senuose dalykuose :)
    Puikiai atrodai! :)

    ReplyDelete
  19. Iš tiesų, Dieter, džiaugiuosi ir aš : ) Ačiū :)

    ReplyDelete
  20. Nu tokia grazute:))*

    ReplyDelete
  21. Labai gražiai atrodai ir manau tau tinka šypsotis, ypač taip, kaip trečioje nuotraukoje!

    ReplyDelete
  22. Sandra, nes tu fotografavai : )

    ReplyDelete
  23. Oho, Rugile, ačiū :) Žinok vis dar sunkiai draugauju su dantine šypsena ir prieš objektyvą ją išspaudžiu ypatingai retais atvejais :D

    ReplyDelete
  24. Tu net neįsivaizduoji kiek kartų tikrinau tavo blogą ieškodama naujo įrašo ir pagaliau pradžiuginai! Labai viskas dailiai atrodo, ir tu ir rankinė :))

    ReplyDelete
  25. Simona, neįsivaizduoji, kaip džiugu tai žinoti :) Stengsiuosi apsilankyti čia dažniau :)

    ReplyDelete
  26. Sveika ;)
    Atrodai atsigavusi ;)
    p.s gal aš pražiopsojau, bet ką studijuosi? :)

    ReplyDelete
  27. Cigarette, ačiū, mieloji :) Gal ir nepražiopsojai, viešai niekur neskelbiau, tik tiems, kas paklausė :D ISM ekonomiką, lieku čia :)

    ReplyDelete
  28. You look so beautiful! I love the bag and the shoes!!!

    xoxo

    ReplyDelete
  29. haha tikrai laikai kaip kudiki :) Bet dievazi, as irgi taip laikyciau!! haha, tikrai graziai atrodai :) Kai taip atrodai, gal ir ne taip jau blogai sulaukti rudens ir uzsivilkti megztini? :)

    ReplyDelete
  30. Fashion Lover, thank you :)

    ReplyDelete
  31. Everyone Loves Fashion, esi visiškai teisi :) Iš tiesų nelabai gąsdina rudeniniai orai, juk ir vasariškos vasaros neturėjome, tad įtariu, kad didelių pokyčių neturėsime, kaip buvo šalta iki šiol, taip bus ir rudenį :D

    ReplyDelete
  32. Aš taipogi prisikabinsiu ne į temą, tačiau ar esi patenkinta tuo ką studijuosi? Ir kodėl nevažiavai į užsienį? :)) Na o įrašas buvo taaaaip lauktas, taaaaip norėtas;D Tikrai nuoširdžiai išsišiepiau kai įėjus į tavo blogą pamačiau kažką šviežio! Džiugu, kad pailsėjai ir esi laimingesnė! :))

    ReplyDelete
  33. labai graži pirmoji nuotrauka! :)

    ReplyDelete
  34. labai graži pirmoji nuotrauka! :)

    ReplyDelete
  35. Laura, žinoma, esu patenkinta tuo, kur įstojau. Įstojau pirmu numeriu ir šiaip nebūčiau stojus vien tam, kad įstočiau kur nors. Vis dėlto kad ir ne būtinai iš mano kišenės, už kiekvieną studentą kažkas moka, jei ne jis pats, tai valstybė. Mano nuomone kvailoka stoti tik dėl vaizdo. O ar patiks - čia jau laiko klausimas. KOl kas pagalvojus apie universitetą pilve sukirba nekantrumas, o tai jau geras ženklas. Nevažiavau į užsienį dėl begalės asmeninių priežasčių, kurių neketinu aptarinėti viešai. Bet kokiu atveju mano planai studijuoti sveikatą tik atsikėlė, o ne atsišaukė :)
    Ir labai ačiū už tokius gražius žodžius, net neįsivaizduojat, kaip man gera dėl Jūsų visų :) Bučkis;* PS. Pažadu šviežienos daugiau :D Tik padėkite man atrasti ką nors įdomaus iš oasap.com. Vis dlto turiu unikalią galimybę daiktus gauti nemokamai, manau turime tuo naudotis ; )

    ReplyDelete
  36. Pudrine, ačiū Tau labai :)

    ReplyDelete
  37. Sveika,
    Kotryna.Norėjau paklausti,dėl Oasap.com Jei aš taip pat norėčiau,gauti nemokamus rūbus iš šio tinkalapio ir juos publikuoti savo įrašuose,ar yra kažkokių papildomų mokėsčių?

    ReplyDelete
  38. Sveika, Vyka : ) Ne, jokių mokesčių nėra : )

    ReplyDelete
  39. Labai dailiai atrodai ir rankinė tikrai labai graži :)

    ReplyDelete
  40. Ačiū, mieloji;*

    ReplyDelete
  41. Kaip nuostabiai atrodai!!! :**

    ReplyDelete
  42. Ačiū, mano draugės ;*

    ReplyDelete
  43. Tu man panaši į Jess is serialo "New Girl" :D

    ReplyDelete
  44. Viktorija, OHO, na, tuomet priimsiu kaip komplimentą, nes man ši aktorė labai labai graži :D

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite