8.7.13

PASLAUGOS: AZIA SPA

Nesu didelė SPA centrų žinovė, juo labiau jų vertintoja. Šią savaitę SPA centre lankiausi pirmą kartą, o ir pastarasis mano gyvenime atsirado pakankamai netikėtai - kaip padėka už savaitę trukusią pagalbą kovojant su pirmo kurso aukštosios matematikos ir logikos skolomis. Tiesa, faktas, kad mano nuovargis ir nemokėjimas atsipalaiduoti nuo tam tikrų agresorių, mane pakankamai stipriai gąsdina, ir tikriausiai jei ne grupės draugai, kas kartą numetantys neįpareigojančią "gal tu pailsėk vieną kartą" frazę, tikriausiai pamirščiau, ką reiškia tikras atsipalaidavimas ir visiška ramybė.
Tie patys šaunieji grupės draugai pasirūpino, kad egzaminų sesijos pabaigoje pailsėčiau su pliusu - gavau 30min. atpalaiduojantį masažą AZIA SPA masažo namuose, pasirinkau išsimasažuoti kaklą ir nugaros sritį. Pusvalandį trukęs atotrūkis nuo gyvenimo krečiamų išdaigų pasibaigė vos prasidėjęs, o aš visą likusią dieną jaučiausi nusiraminusi, atsipalaidavusi ir atradusi naują, dar neištyrinėtą masažo pasaulį.
Aptarnavimu esu labai patenkinta, gavau ne tik daug dėmesio, bet ir pasiūlymą išgerti arbatos po procedūros (tiesa, vėliau supratau, jog pasiūlymas greičiausiai dėl to, kad ant veido švietė nuo gulto įsispaudę įspaudai abejose veido pusėse).
Vieta tiesiog nuostabi - pačiame Vilniaus senamiestyje, Šv. Mikalojaus gatvės pradžioje (dvi minutės nuo Vokiečių gatvės).
Labai rekomenduoju visiems, mėgstantiems masažus ar stokojantiems gerų idėjų dovanoms. Su mielu noru grįšiu!
 

2 comments:

  1. Ech, kaip gera dabar būtų pasilepinti masažu... Suviliojai :D Jei pasitaikys proga, manau apsilankysim:)

    ReplyDelete
  2. Ačiū, tokie puikūs azia spa atsiliepimai motyvuoja apsilankyti! Kaip tik svarsčiau kokios procedūros norėčiau!

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite