23.7.13

APŽVALGOS: SKIN BLOSSOM

Prieš kelias savaites gavusi internetinį laišką su pasiūlymu išmėginti natūralių ir ekologiškų produktų elektroninės parduotuvės Žalia šypsena paslaugas ir joje esančius produktus, nesudvejojau nė sekundės. Visuomet smagu išmėginti naują produkciją ir dar smagiau savo atradimais pasidalinti su bendraminčiais.
Po padidinamuoju stiklu šį kartą pakliuvo Skin Blossom firmos ekologiškas rankų kremas ir ekologiškas maitinantis veido kremas. Produktus naudojau du kartus per dieną, dvi savaites, tad esu pasiruošusi pateikti savo asmeninį subjektyvų verdiktą.
50ml. talpos maitinantis veido kremas Skin Blossom pasirodė pakankamai lengvas, lengvai įsigeriantis, neapsunkinantis veido odos, oda jį sugeria tiesiog akimirksniu, o kremą derinant su sveikesniu gyvenimo būdu, geru ir kokybišku miegu, sveiku maistu ir pakankamu kiekiu vandens, oda tampa pamaitinta ir atsigavusi. Deja, kaip ir pridera daugeliui ekologiškų produktų, kvapas natūraliai nemalonus, tad jei mėgstate cheminėmis rožėmis ir ramunėlėmis dvelkiančias priemones, ši gali erzinti uoslę. Kremas iš tiesų kokybiškas ir vertas natūralisčių dėmesio. Apie jį daugiau galite pasiskaityti internete, o užsakyti galite čia.
75ml. talpos ekologiškas rankų kremas pasižymi tokiu pat kvapu, kaip ir minėtasis veido kremas (tiesa, panašus kvapas mane pasitinka ir kaskart įžengus į ekologiškų produktų parduotuvę Biosala), dieniniam naudojimui kiek sunkios konsistencijos, tačiau puikiai tiksiantis žiemai, kai rankos prašo atidesnės priežiūros. Produktas neblogas, tačiau nežinau, ar vertas tokios kainos. Nuorodą į konkretų produktą galite rasti čia.
Bendras produktų vertinimas palankus, tačiau tobulėti yra kur - didžiausią minusą dedu dėl nemalonaus kvapo. Ir nors jo atsiradimo priežastis akivaizdi, tikiu, kad yra ir geriau kvepiančių natūralių kvapų, kuriuos nesunkiai galima panaudoti kosmetikos priemonių gaminime.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite