13.12.13

MAYBELLINE "Superstau Better Skin" kreminės pudros apžvalga

Viena didžiausių pirmojo ketvirčio naujųjų metų kosmetikos naujienų iš MNY - Superstay Better skin kreminė pudra. Pastaroji stipriai primena MNY gerbėjų mėgstamą Superstay 24HR Make-up foundation pudrą. Ir ne tik savo pavadinimu, bet ir tekstūra, sudedamosiomis dalimis ir bendra koncepcija. 
Naujoji Superstay better skin kreminė pudra gali būti laikoma patobulintu 24HR variantu.
Reklama teigia, kad naudojant pudrą jau po trijų savaičių oda taps lygesnė ne tik vizualiai, bet ir realiai, mat ši priemonė pasižymi priešuždeginėmis ir gydančiosiomis, padedančiomis ne tik užmaskuoti nelygumus, bet ir juos panaikinti (ar bent iš dalies sumažinti).
Taip pat pačios pudros formulė daug lengvesnė nei superstay 24HR, tad kaukės efekto būti neturėtų. Dėl lengvesnės konsistencijos ir pakeistos formulės pudra pasiskirsto daug tolygiau, lengviau, galima tepti daugiau nei vieną sluoksnį ir vis vien išlaikyti natūralios veido odos efektą. Jei kas paklaustų, kokį efektą suteikia ši pudra ar kokia būtų jos "high end" versija, nė neabejodama teigčiau, jog ši primena YSL le teint touche eclat kreminę pudrą.
Tiesa, vienas didžiausių pudros minusų - kvapas. Ir net žinant, kad kvapams esu labai subjektyvi ir sąmoningai stengiantis vengti komentuoti priemonių kvapą turiu įspėti, kad pudros kvapas labai  nemalonus. (Įsivaizdavimui raginu prisiminti vaistų arba tinktūros kvapą. Galbūt taip kvepia aktyviosios medžiagos?)
Bet kokiu atveju vos turėdama tinkamą veido atspalvį, kuris šiuo metu yra per tamsus šiam produktui, ketinu duoti tris bandomąsias savaites, o savo akimis apie šią labai daug žadančią pudrą raginu pasidomėti nuo sausio mėnesio - jau pirmojo naujųjų metų mėnesio pradžioje produktą bus galima surasti visose MNY stendus turinčiose pardavimo vietose!
 

8 comments:

  1. Oho, taigi ši pudra bus tinkama ir labai užkietėjusioms baltaodėms? (Kiek pamenu, Kotryna, dažnai pamini jog esi šviesiaodė ir sunkiai randi tinkamą pudrą savo veido atspalviui.) Reikės išmėginti. :)

    ReplyDelete
  2. Labas, Laura! Tiesą sakant šiuo metu nesu pati šviesiausia mergaitė žemėje - šiek tiek eksperimentuoju su soliariumo įdegiu, tad ir pudros pasirinkimo atžvilgiu šiuo atveju šiek tiek pasilengvinau sau gyvenimą :) Taip pat vis dar nežinau, koks šiso pudros atspalvis bus šviesiausias Lietuvoje, bet laikom špygas, kad būtų itin šviesių!

    ReplyDelete
  3. šiuo metu esant tokiems šalčiams šio produkto įsigyti nerekomenduoju . Pati apsvaigau nuo reklamos, teigiančios, kad pudra net gydis odą, bet esu ja nusivylusi... nuo šalčio pašerpetojusi ar vietomis išsausėjusi oda atrodo baisiau nei baisiai! ji taip pat netiks toms, kurių veido poros išsiplėtusios, nes pudra tiesiog subėga į jas ir dar labiau išryškina..
    Nors pati produkto konsistencija man labai patinka, o ir kvapas neerzina, tačiau ji tinka tik tobulos odos savininkėms.

    ReplyDelete
  4. Be abejonės, Toma, tokių šalčių metu negalima naudoti jokios želė pagrindu sukurtos pudros. Bent jau aš nerizikuočiau :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous25.4.16

    Nesugalvociau kvailesnio priemones minuso, kaip kritikuoti kvapa. Net specialiai pauosciau, jokio kvapo ten nesijaucia. Ir tas dar geriau, kai palyginus su high end pudrom, jos privarytos kvepalu tiek, kad nosi riecia. Pudra nera kvepalai, kad ja kvepintis, apskritai visi dirbtiniai kvepalai tik dirgina oda, ir jei ju nera, cia tik privalumas.

    ReplyDelete
  6. Anonime, Džiugu, jog tau šios pudros kvapas pasirodė priimtinas ir tinkamas naudojimui. Vargu, ar šioje pudroje kvapiklių ir dirbtinių kvepalų yra mažiau nei brangioje kosmetikoje, o vienintelis skirtumas tarp jų yra tai, ar tau asmeniškai šis yra priimtinas ar ne.

    Prieš kritijuojant kvapą pabrėžiau, jog tai yra subjektyvus vertinimas, tinklaraščiai tam ir skirti - kad padėtų atkreipti dėmesį į tam tikrus niuansus prieš įsigijant priemonę.

    Sėkmės kosmetinėse paieškose

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26.4.16

      Pries kazka teigiant, pirma siulyciau pasidometi
      "Priemonei nenaudojami kvepalai, todėl ji turi specifinį kvapą, bet taip gamintojai išvengė potencialių odos dirgiklių ir alergenų."
      http://www.kosmetikosdnr.lt/makiazo-priemones/skystas-makiazo-pagrindas/maybelline-kremine-pudra-superstay-better-skin/
      Be to, kaip minejau, nesijaucia ten joks kvapas, nebent prisikisus uostot labai stengdamasi pajausti.
      Dar idomiau buna, kai zmones, save apibudinantys jautriais kvapams, teigia, jog vos juntamas kvapas yra labai nemalonus. O stai, privarytos kvepalu high end pudros, kurias uzsitepus dar puse dienos jauti, ju kazkodel neerzina :D

      Delete
    2. Nelabai suprantu, iš kur tie pykčio pas poną anonimą :)

      Kosmetikos DNR - portalas, kurio pateikta informacija savo straipsniuose nesiremiu (nebent straipsnyje nurodyta kitaip). Ir pati sau prieštaraujate - remiatės kur nurodoma, jog kvapas yra, o vėliau teigiate, kad kvapo nėra.

      Jei Jums tinka ir patinka - Valio, naudokite į sveikatą.

      Delete

© 2016 Kotryna Uogintaite